Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (3)

plagát

Čierny zoznam (2013) (seriál) odpad!

Serial som zacal pozerat na zaklade hodnotenia a recenzii. nechapemako mozemattake vysoke cisla... Namet zacina dobre, a to je asi vsetko. pozretych vsetkych 9 serii.  Spoilery - Reddington je niekto, kto nie je Reddington-pan vsemocny ale zas nie az tak, aby siel pribeh dalej, Keenova ma 5 sekundovu pamat a v jednom momente ho chce mrtveho, zrazu jej ho dojde luto a miluje ho v dalsom. To iste plati pre jej manzela, ktoreho chvilku muci v lodi,  aby zistila detaily o Reddingtonovi, potom zrazu je on fajn, ide sa za neho druhy raz vydat, nevadi ze predtym roky klamal, ved sa zmenil. Profilovacka jak sa patri. FBI spravidla vysiela ako konvoj len 2 auta,  aby sa prepad podaril, na zasah proti skupine zlocincov idu 2ja agenti aby bud zlyhali, alebo zazracne vsetkych na konci epizody zlikvidovali. V jednom diely FBI su ostrostrelci a likviduju jedneho po druhom, v druhom ich zhodia z noh a nevedia sa postavit, boj 1v1 vacsinou prehraju, lebo by nebola zapletka. velmi predvidatelne, nik reddingtonovi netoleruje jeho ciny, ale vlastne mu s tym pomahaju a pachaju tym zlociny, velmi to FBI vadi, ale zrazu je to v pohode, robime vyssie dobro. Pre vsetkych co ste to nezacali pozerat a mate radi aspon trocha reality,  nezacnite.  Cele to je ako z alenky v risi divov, vsetci premyslaju nahodne, FBI sa necha vzdy Reddingtonom ogabat a nepouci sa. Keenova ma kazdy druhy diel city inym smerom, raz miluje, potom zrazu jej niekto cudzi povie daco a hned veri a nenavidi.  nie, nezasluzi si to ani 1 hviezdu,  trpel som cez 180 dielov a cakal na 'TO' a TO sa nedostavilo, len zozralo cas. Odpad ako sa patri

plagát

Odobrať z priateľov 2 (2018) odpad!

Sledovat tento film bolelo. sledovanie cez notebook ktory vzal povedzme. ale pripajat a hackovat napriamo cez skype? mazat spravy z fb chatu?? toto bolo tak velmi bolestive, az som sa smial. Je to odpad a nikdy to nic viac byt nemoze.

plagát

How It Ends (2018) 

SPOILERY: Film bez hlbsej myslienky, daco sa stalo, ideme na druhu stranu USA, nik nikde nepovie co sa stalo a film konci bez toho aby sme vedeli co a preco. Chalan strielat na zaciatku nevie, a za 5 dni chladnokrvne striela, hm. Toto vyzera ako namet na serial ktory nevedeli zakoncit ale predsa z toho daco dame. Zabite 2h casu.