Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Biografie (3)

Penny Marshall (režisérka / herečka)

04.02.2009

Penny Marshall je americkou producentkou a režisérkou. Narodila sa v newyorskom Bronxe. Je sestrou režiséra Garryho Marshalla, ktorý je známy filmom Pretty Woman. Penny začínala ako herečka v epizódnych úlohách v rôznych televíznych seriáloch. Neskôr sa presadila hlavne ako režisérka.Jej prvý zrežírovaný film bola komédia… (viac)

Drena De Niro (herečka)

29.08.2007

Drena je adoptovanou dcérou hereckého velikána Roberta De Nira. Jej biologická matka je herečka Diahnne Abbott, s ktorou sa Robert zoznámil počas nakrúcania filmu Taxikár (1976). Rozviedli sa v roku 1988. Drena dostala meno podľa rieky v Srbsku.Drena sa po prvý raz predstavila pred kamerou v komediálnej dráme Moja veľká láska … (viac)

Boris Farkaš (herec)

29.08.2007

Boris Farkaš sa narodil 4. júla 1954 v Ratkovej, malej obci v okrese Revúca. Vyštudoval Vysokú školu muzických umení (VŠMÚ) v Bratislave, pôsobil v Divadle Andreja Bagara v Nitre a na Novej scéne v Bratislave. Dva krát vyhral dosku za najlepší mužský herecký výkon v Divadle Astorka Korzo.Čo sa filmu týka, vystupuje prevažne v… (viac)

Reklama