Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dokumentárny
  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi

Obsahy (2)

MacIntyrove milióny

MacIntyrove milióny (2003) (seriál)

1/3 - Predavači ľudských tiel
Do južnej Indie prišiel Donald vyšetriť pokútny obchod prekvitajúci vďaka ľudskej nenásytnosti a extrémnej chudobe. Predavači ľudských tiel sú v teréne. Títo ľudia s nimi obchodujú, aby na nich zarobili. Platia za ne v hotovosti. Najsmutnejšie na tom celom je, že človek, ktorého si vyberiete ako reálneho darcu, tú hromadu peňazí nedostane. Ide o najhoršiu formu zneužívania. Hovoríme o obchode s ľudskými orgánmi. Donald MacIntyre vzal na seba podobu zločinca. Má k dispozícii milión britských libier a jeho úlohou bude odhaliť kriminalitu rozšírenú po celej zemeguli. Pre zachovanie autentickosti sa rozhodol každý svoj krok nafilmovať skrytou kamerou.

2/3 - Noemova archa
Z divočiny sa denne unesú tisícky vzácnych zvierat a transportujú sa do celého sveta v neľudských podmienkach. Donald MacIntyre vzal na seba podobu zámožného šéfa novej zoologickej záhrady, ktorý má záujem o ilegálny nákup vzácnych exotických živočíchov z celého sveta. Chce dobehnúť kriminálne gangy, ktoré sa zapodievajú medzinárodným čiernym obchodom s kradnutými zvieratami. Tento nezákonný obchod otáča miliardy britských libier. Po obchode s drogami je to druhé najväčšie odvetvie, ktoré vážne ohrozuje množstvo vzácnych a ohrozených živočíchov po celom svete.

3/3 - Semtex na predaj
Veľká Británia bojuje s terorizmom. Ozbrojení policajti strážia naše mestá a ulice. Aby sme zistili, nakoľko je táto hrozba reálna, vybrali sme sa do bývalej Juhoslávie pátrať po najžiadanejších teroristických zbraniach, najmä po plastickej trhavine Semtex. Donald MacIntyre sa vydáva za teroristu a zisťuje, čo sa dá kúpiť za milión libier.

Metropolis - moc miest

Metropolis - moc miest (2004) (seriál)

Dokumentárny cyklus sa snaží zmapovať, ako ľudia žili v minulosti. V štyroch dieloch prvej sezóny uvidíme staroveké mestá a dôraz sa kladie na príbehy bežných ľudí a ich životy.

Reklama