Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Komédia

Recenzie (8)

plagát

Kung Fu Panda 4 (2024) 

Jednoznačne sa to medzi ostatnými pandami nestratí, dokonca v niektorých aspektoch predčí svojich predchodcov. Bavilo sa celé kino od mladších divákov až po tú staršiu generáciu. Bavil som sa a to je predsa najdôležitejšie.

plagát

Válka zítřka (2021) 

Nikdy to nie je také, aké by to mohlo byť. Takmer vždy z toho vyjde hovadina, kde hŕstka vedcov zničí celú mimozemsku inváziu, alebo kde stačí zničiť jednu materskú loď a hneď je po vojne, lebo padnú aj ostatné lode. Aj náš svet by bol takto jednoduchší, no takto to nefunguje. Napíšte konečne skvelý film o mimozemšťanoch, alebo nechajte túto tému na pokoji. Za mňa 2 hviezdy za vizual a spočiatku dobrý nápad, ktorý zas padal na hlúpom scenári.

plagát

Otec rodiny (2021) 

Určite sa do dalo urobiť lepšie. Hlavne ten zaver urobiť menej americký a je to o hviezdu vyššie. Je veľa prípadov, kde Hollywoodsky koniec uškodil filmu. Kedy sa konečne poučia?

plagát

The I-Land (2019) (seriál) 

Určite si to zaslúži lepšie hodnotenie, ako to, ktoré tu vidím. Už len za nápad a celú tú koncepciu, ako tam bol vymyslený systém.

plagát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Chodil som okolo tohto seriálu, ako okolo horúcej kaše, ale teraz môžem s úplnou vážnosťou povedať, že Netflix ide svojou cestou a ja si idem kúpiť šach.

plagát

Barbaři - Bitva (2020) (epizóda) 

Prišiel som si na svoje. Malo to svoje muchy, no všetko sa dá odpustiť. Plný počet

plagát

Posledný tanec (2020) (seriál) 

Nemyslím, že toto sa dá vyjadriť slovami. Všetko to bolo treba zažiť, mal som to šťastie , no vtedy som to tak nevnímal. Našťastie je tu tento neskutočný dokument a nie len fanúšikovia basketu budú pískať blahom. Ďakujem Michael, ďakujem Netflixu, že nám predstavil túto špičkovú záležitosť. Dávam tomu 10 hviezd