Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (6)

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Ak mám sitcom hodnotiť od prvej po ôsmu sériu tak je to jednoznačne majstrovské dielo. Nenájdete tam ani jednu epizódu, ktorú by ste si povedali, že túto si nepozriem, táto nie je dobrá. Absolútne vyrovnaný výkon počas celého zápasu :). Charlie Sheen si zahral sám seba a vytvoril pre mňa najlepšiu a nazábavnejšiu televíznu postavu všetkých čias. Klobúk dole! Susedom z Čiech odporúčam si seriál pozrieť so slovenským dabingom. Väčšinu dabingov máte oveľa lepšiu, ale tu sme vás sfúkli. Hlas Stana Krála a jeho majstrovský dabing sadol ako riť na šerbl :)

Frasier

Frasier (1993)

Perfektný sitcom, ktorý môžem pozerať stále dookola. Je plný zábavného a inteligentného humoru, ktorý nie je ani trochu silený. Seriál z prostredia dvoch "nóbl" bratov - psychiatrov a ich otca, ktorý je obyčajný chlap. Vždy sa zabavím a rozhodne ho zaraďujem k top 3 sitcomom. Hodnotím 5*!

Temný prípad

Temný prípad (2014)

Noazaj úžasný seriál! Milujem tento žáner a hlavne milujem ak niekto natočí taký krimi - thriller, ktorý sa vám absolútne dokáže dostať pod kožu a táto detektívka taká naozaj je. Celý čas ste v napätí a k tomu famózny McConaughey, ktorý si rolu bláznivého Cohlea absolútne užíva. V poslednej dobe asi jeden z najlepších seriálov a musím dať plný počet hviezd :)