Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (8)

plagát

Birdman (2014) 

Nebyt Lubezkiho kamery, tak by nebolo co vyzdvihnut. Technicky skvele natocene a cely film, prakticky na jeden zaber. Ale inak NUDA jako prase.

plagát

Jack Reacher: Posledný výstrel (2012) 

Pre mna obdobny pripad, ako Lincoln Lawyer. Podla knihy mojho oblubeneho autora a s obsadenim hlavneho hrdinu, ktoremu som prilis nedoveroval. A v oboch pripadoch to skoncilo velmi dobre. Tom Cruise je mozno krpec, ale herec je celkom slusny a pocas sledovania filmu som akosi ani nevnimal, ze by mal byt vacsi. Rezia ,strih, hudba a celkovo podanieho celeho pribehu mi pocas celeho filmu udrziavali mierny usmev na tvari, ze moj oblubeny knizny hrdina sa dostal na filmove platno a nemusi sa za to vobec hanbit. Ceresnickou na torte bolo cameo Lee Childa. Tesim sa na dalsie kusky!

plagát

Obhajca (2011) 

Od Michaela Connellyho som prečítal takmer všetky knihy a popravde som ani nečakal, že to skončí tak dobre. A taktiež som nečakal, že McConaughey bude taký skvelý Mickey Haller. Myslím, že Michael Connelly je spokojný, že mu nedomrvili ďalšiu knihu a ja s ním. Snáď sa dočkáme aj ďalších.****

plagát

Memento (2000) 

Jeden z najoriginálnejších filmov vo svojom žánre, ktorý sa nedá pozrieť len raz. Zároveň vás prinúti sledovať každý najmenší detail, aby vám neunikla žiadna drobnosť, ktorá by mohla mať fatálne následky na pochopenie celkového deja.

plagát

Temný rytier (2008) 

Nolan opäť raz všetkým ukázal, ako natočiť film, pri ktorom sa neviete rozhodnúť, čo bolo na ňom vlastne to najlepšie. Znovuzrodenie Batmana sa Nolanovi podarilo na výbornú a ostáva len dúfať, že sa ho nikto nebude snažiť prekonať..Navyše je film pomyselným epitafom pre Heatha Ledgera, ktorý odišiel do hereckého neba po svojom životnom výkone. RIP

plagát

Fighter (2010) 

Síce už niekoľkokrát otrepaná téma športového loosera, ktorému nikto neverí, že by mohol niečo dosiahnuť, ale aj tak film ponúka niečo nové. Na začiatku síce každý tuší, ako to vlastne skončí, film je však ťahaný skvelými hereckými výkonmi.. najmä vo vedľajších úlohách. Christian Bale opäť hviedzil, a myslím, že vďaka feťáckej troske Dickyho je horúcim kandidátom na oscara.

plagát

(K)Lamač sŕdc (2010) 

Takúto vtipnú a sviežu komediu dokážu natočiť snáď len francúzi. Svižný dej,sympatické obsadenie, nerecyklovaný humor.. a úžasné prostredie Monaka je len čerešničkou na torte..

plagát

Čierna labuť (2010) 

Posledná veta filmu dokonale vystihla celý film. "It was perfect." Tak dokonalú atmosféru a vykreslenie pocitov psychicky narušenej baletky dokáže snáď len Aronofsky. Len on totiž asi dokáže aj so strihania nechtov vytvoriť traumu aj pre divákov. Silnému, pohlcujúcemu a skvelo gradujúcemu príbehu ťažko čo vytknúť. Pre mňa osobne, jeden z filmov roka a horúcich ašpirantov na oscara, minimálne pre Natalie.