Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Obsahy (3)

Lucky Luciano

Lucky Luciano (1973)

Dej tohto gangsterského filmu Francesca Rosiho začína v newyorskom prístave roku 1946. Tam sa práve naloďuje mafiánsky boss Lucky Luciano, ktorý bol po podmienečnom prepustení vyhostený zo spojených štátoch a navrátený do rodného Talianska. Jeho loď pristane na Sicílii, kde začína budovať svoje mafiánske impérium. Postupne aj vďaka armáde spojených štátov amerických jeho moc rastie a aj napriek veľkej snahe protidrogového úradu sa ho nedarí usvedčiť.

With Friends Like These...

With Friends Like These... (1998)

Black Kelly sa po troch rokoch strávených v USA vracia do rodného Belgicka. Na letisku stretáva starého kamaráta Frederica, ktorý bol práve odprevadiť svoju priateľku. Frederic sa ponúkne, že odvezie Black Kelly k nej domov, kde však zisťujú, že jej mama je na dovolenke v Nemecku a tak Black Kelly skončí na pár dní u Frederica doma. Postupne sa stretáva s ostatnými členmi starej partie - s majiteľom miestneho baru Nickom, bývalým priateľom Kurtom ako aj s Blond Kelly, súčasnou Kurtovou manželkou... Komédia o starostiach i radostiach mladých ľudí poteší aj zabaví.

Kiss Kiss (Bang Bang)

Kiss Kiss (Bang Bang) (2001)

Felix sa po vykonaní poslednej zákazky rozhodne ukončiť svoju dvadsaťročnú kariéru nájomného vraha. Svoje miesto v klube, ktorého bol kedysi zakladateľom, sa rozhodne prenechať mladému kolegovi, ktorého ako mnohých vychoval. Pri hladaní novej práce, pri ktorej by sa neušpinil krvou, natrafí na podivínskeho majiteľa divadla, ktorý musí náhle odcestovať a potrebuje aby sa niekto postaral o jeho syna. Felix spočiatku ponuku odmieta, ale nakoniec pod vplyvom libier predsa len súhlasí a tak sa zoznamuje s Bubom - 33 ročným chlapcom, ktorí vo svojom živote ešte neopustl svoju izbu. A tak sa začína cesta ich postupného zbližovania, počas ktorej Felix učí Bubu ako si správne vychutnávať život. Súčasne sa Fellixova skupina neustále usiluje o jeho život.

Reklama