Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Felix sa po vykonaní poslednej zákazky rozhodne ukončiť svoju dvadsaťročnú kariéru nájomného vraha. Svoje miesto v klube, ktorého bol kedysi zakladateľom, sa rozhodne prenechať mladému kolegovi, ktorého ako mnohých vychoval. Pri hladaní novej práce, pri ktorej by sa neušpinil krvou, natrafí na podivínskeho majiteľa divadla, ktorý musí náhle odcestovať a potrebuje aby sa niekto postaral o jeho syna. Felix spočiatku ponuku odmieta, ale nakoniec pod vplyvom libier predsa len súhlasí a tak sa zoznamuje s Bubom - 33 ročným chlapcom, ktorí vo svojom živote ešte neopustl svoju izbu. A tak sa začína cesta ich postupného zbližovania, počas ktorej Felix učí Bubu ako si správne vychutnávať život. Súčasne sa Fellixova skupina neustále usiluje o jeho život. (kebo)

(viac)

Recenzie (4)

Courtemanche 

všetky recenzie používateľa

Tak tento film ještě spousta lidí překvapí. Je podobný jako třeba Sbal prachy a vypadni, anebo Fargo, typ komedie-thrilleru kde se nestaví na velkolepost ale na zajímavý příběh, postavy. Vidím tady jen 173 hodnocení a to je veliká škoda, je to známější v jiných státech, (Česká filmová distribuce zaspala?) -o tomto filmu se mluvilo. 4/5 ()

Lumberjack 

všetky recenzie používateľa

Musím přiznat, že hned v prvních minutách jsem to chtěl vypnout, páč mi to přišlo děsně nezajímavé, ale překonal jsem se a nakonec z toho vyšel hodně dobrý snímek, který vyzdvyhuje i můj oblíbenec Chris Penn (kvůli kterému jsem si tento kousek sehnal). Penn ve své roli byl kouzelný a díky němu musím dát o hvězdu navíc... ()

kebo 

všetky recenzie používateľa

Felix sa po vykonaní poslednej zákazky rozhodne ukončiť svoju dvadsaťročnú kariéru nájomného vraha. Svoje miesto v klube, ktorého bol kedysi zakladateľom, sa rozhodne prenechať mladému kolegovi, ktorého ako mnohých vychoval. Pri hladaní novej práce, pri ktorej by sa neušpinil krvou, natrafí na podivínskeho majiteľa divadla, ktorý musí náhle odcestovať a potrebuje aby sa niekto postaral o jeho syna. Felix spočiatku ponuku odmieta, ale nakoniec pod vplyvom libier predsa len súhlasí a tak sa zoznamuje s Bubom - 33 ročným chlapcom, ktorí vo svojom živote ešte neopustl svoju izbu. A tak sa začína cesta ich postupného zbližovania, počas ktorej Felix učí Bubu ako si správne vychutnávať život. Súčasne sa Fellixova skupina neustále usiluje o jeho život. Veľmi príjemný a osviežujúci film so skvelými hereckými výkonmi ako Stellana Skarsgarda tak aj Chrisa Penna. Skvele odvedená práca s nápadnou a nezvyklou hudbou v pozadí ()

metfor 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem se těšil, jak si zgustnu po splnění podmínek na psaní svého prvního komentáře, ve kterém pokud možno vypíchnu pár silných stránek nějakého bezva filmu. Film Kiss Kiss Bang Bang má lákavé komentáře, tak jsem se na něj podíval, teda vlastně ne, podíval jsem se omylem na jiný film se závorkama: Kiss Kiss (Bang Bang). Teda vlastně jsem ho ani neviděl celý, protože mi chvílemi bylo natolik trapně za ty herce, že jsem se radši na některé části ani nedíval. No a teď k těm silným stránkám. ()

Reklama

Reklama