Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný
  • Krátkometrážny

Obsahy (30)

Injustice

Injustice (2021)

Po tragických udalostiach sa Superman rozhodne za každú cenu vytvoriť na Zemi mier. Stáva sa agresívnejším a získava neočakávaných spojencov. Batman a niekoľko hrdinov sa postavia proti jeho metódam, pri ktorých umierajú ľudia.

Noose

Noose (2016)

Chlapec príde do lesa s účelom spáchať samovraždu. Jeho úmysel je však prerušený neočakávanou udalosťou.

Bounty

Bounty (2019)

Lovec odmien na dôchodku vysvetľuje svojej malej dcérke, prečo skončil s týmto povolaním.

Marvel Rising: Playing with Fire

Marvel Rising: Playing with Fire (2019) (TV film)

Secret Warriors sa musia vysporiadať so zlodejkou superschopností Zeylou. Tá ukradne od Inferna schopnosť ovládať oheň, aby sa zapáčila svojim záporáckym rodičom. Medzitým Inferno a Ms. Marvel riešia, aké ťažké je spojiť život superhrdinu s rodinným životom.

Marvel Rising: Operation Shuri

Marvel Rising: Operation Shuri (2019)

Superhrdinky Miss America, Squirrel Girl, Ghost-Spider a Ms. Marvel dostanú novú misiu - postarať sa na pár dní o Shuri, princeznú z Wakandy.

Marvel Rising: Heart of Iron

Marvel Rising: Heart of Iron (2019) (TV film)

Talentovaná študentka Riri Wlliams vytvorí vlastnú umelú inteligenciu AIM. Tú jej ukradne bojovná Hal, ktorá AIM použije na napadnutie planéty. Riri a mladí superhrdinovia zo Secret Warriors musia Hal zastaviť a zachrániť čo sa len dá.

Jinxy Jenkins, Lucky Lou

Jinxy Jenkins, Lucky Lou (2014)

Krátky animovaný film hovorí o stretnutí chlapca, ktorému život prináša iba smolu a dievčaťa, ktorej život je dokonalý. Obaja však majú výrazne iné túžby, ktoré im môžu priniesť šťastie.

Harley

Harley (2013)

Zákazník sa snaží reklamovať škaredú rybičku v obchode so zvieratkami. Obchod však reklamácie neakceptuje.

Voyage d'affaires

Voyage d'affaires (2008)

Jean-Paula opustí priateľka, zatiaľ čo je na služobnej ceste. Cíti sa opustený, no vtom objaví pod posteľou hotelovej izby fotku nahej ženy s ponukou na sex. Čo asi urobí?

Prada: Candy

Prada: Candy (2013)

Tri kratučké príbehy so života vzťahu jednej ženy a dvoch mužov.

Ugly Chic

Ugly Chic (2012)

Rozhovor dvoch žien o kráse a škaredosti.

M is for Malnutrition

M is for Malnutrition (2013)

Boj o plechovku s jedlom sa pre dievča stane bojom o prežitie vo svete plnom nemŕtvych.

Stratené vtáčatko

Stratené vtáčatko (2006)

Animovaný krátkometrážny film o vystresovanom pracovníkovi, ktorý nestíha. Pri čakaní na autobus na miesto vedľa neho spadne z neba vtáčik, ktorý nevie lietať. Ako sa muž v tejto situácii zachová?

Valentínsky Madagaskar

Valentínsky Madagaskar (2013)

Valentínsky špeciál s obľúbenými postavami z Madagascaru (2005). Kráľ Julien získa fľaštičku parfumu a snaží sa ho predať. Ostatní známi hrdinovia taktiež zažijú svoje valentínske strasti. Niektorí prejavujú až nadpriemernú náklonosť k svojmu partnerovi/partnerke, iní zasa zistia, aký je to pocit, keď na nich na Valentína všetci zabudnú.

Tri týždne slobody

Tri týždne slobody (2009) (študentský film)

Maturant Jakub zažil vážne zranenie nohy na skateboarde, ktoré výrazne spomalilo a zmenilo jeho život. Zanedbáva školu i domácnosť a čo je najhoršie, nedokáže sa vysporiadať s vážnou chorobou svojej mamy, ktorej dochádzajú posledné minúty života.

True Skin

True Skin (2012)

V budúcnosti, vo svete, kde je zdokonaľovanie človeka možné pomocou robotických implantátov, sa odohráva Kayov príbeh. Kay sa snaží zachovať vo svojom robotickom tele posledné záchvevy ľudskosti a zároveň vo futuristickom Bangkogu utiecť agentom, ktorí chcú dostať čip z jeho tela.

Hračičky

Hračičky (2011)

Krátky film zo sveta Toy Story. Keď Buzza zabudnú vo fast foode, rozhodne sa dostať domov vlastnými silami. Pri svojej púti však narazí na hračky z detských obedov, ktoré nemajú svojich majiteľov. Woody a ostatné hračky sa zatiaľ snažia vysporiadať s Buzzovým malým dvojníkom.

The Punisher: Dirty Laundry

The Punisher: Dirty Laundry (2012)

Krátky film o komiksovej postave Punishera, ktorý sa rozhodne potrestať gangstrov za ohrozovanie prostitútiek a týranie malého chlapca.

The Mechanicals

The Mechanicals (2005)

Chcete vedieť, ako fungujú všetky možné domáce spotrebiče a ako je možné, že vám doma tečie voda?
Krátky austrálsky film Mechanicals ukazuje prácu ľudí, ktorí púšťajú vodu, svietia v chladničke alebo opekajú toasty.

Reklama