Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Krimi
  • Dráma
  • Sci-Fi

Denníček (17)

dneska je dobry deň na umírání

Tož zase eden nagelovany chlepek s profesionálnym pedikurem a menikurem nám všetkym  do dňa zpiva že mame zdechnuť. Stale se to opakuje, enem uniformy se menijo.

mazání do metra

Taky velmi dobra informace je ta, že bruci z podzemí čichajů a moc nevidí, tož je dobré si z rozemletych bruku udělat mastičku v mixery a do kelimka od nivey ji dať. Před vstupem do metra sa tim mazať bo pak bruk pozna že ste bruk kamarad a sežere ineho člověka, co si třeba myslel že mimic je enom zabavny na strach udělany film bez važneho varovani. Tak takého blbca škoda není. Poučeni je tež, že krasna samica, roztomilučky klučik i zpuchřely bezdomovec bezprizorny su si všici před brukom rovni.

mazání do metra

majestátny červ puštny, ktereho mam rada

budete se divit ale teho červa ja mam rada bo on nikdy na bruka se nepremeni a taky na veliku rozlohu on rozkmytava molekule všetkeho do stavu mudrosti a že sem tam někoho sežere? bo si to ten chcipák zasluži

Orphan zpiva kaťušu duchodcum

a je to  morbidni

Orphan zpiva kaťušu duchodcum

rozvyklani víry katolickej vo hvezdnej pechotě 3

Tato pamatna scena je o tapani bloncky ve víře katolickej bo sa dozvi o viře vo velkého bruka ktoru ma ten zpevak a je zmatena z teho bo obe viry su si velmi podobne. Tož to by si zaslužilo zvláštní studiu o tej možnosti že vatikan ma někde v katakombách dakeho mozkového bruka schovaného.

Boj Ondreje Sekoru bol márny

Toto je obrázek, kdy nakratko převzal Ondrej kontrolu nad svym mozkem bo cely jeho profesni život ho ovladal bruk mozkovy, ktereho mnel v hrtanovej trubici přisátého  bo on většinu života propagandu pre brukov dělal ako je Ferda mravec a podobne.

Boj Ondreje Sekoru bol márny

nabodnuty idealista

Druha pamatna hvezdnej tretí pechoty scena je o lidske pyche a marnivosti bo když se ten zpevak setka s tim obrovkym brukem tak si s nim povidá jak komoši u piva a mysli si že sa budu kamarádit no jak paratkem jednohubka je tim brukem nabodnuty a to je jeho místo ve vesmiru ktore si nechtěl pripustit no bolo jeho.

kiwi ptaček

kto riskuje život sen nemožny si muže splnit

otčenaš do zvuku kulometnej palby

a toto je zlatooskarova scena, jedna z nejvetšich v dejinach filma kdy otčenaš v kombinacii kulometa pobije bruky a i teho velikeho  ktory je do planety vrostli zastavi - hvezdna pechota 3

jo vej jo od roby šikovnej

inak ta statečna pisnička z lexxu

alien

A tu su moc pekne a prehledne informacie o tom bruku Alienoi

alien

preventivny večerniček

a toto je spravny přistup k temu aby vaše geny v detach pokračovaly a ne propaganda  jako treba fčeli medvidci su. Takto by mal vypadat spravny večerniček bo nahani hruzu z te promeny na bruka bo pak už rodiny terapet nic nezrobi. Je treba se bat a v pozoru byt pred brukama a rozhodne si nemyslet že to su roztomily kamaradi.

vysvetleni dake z diskuse mojej

Bo sa mne pytal zvidavy hoch že přeci ty filmy o boju s brukama je enom fantazia a tu je moje odpovedani bo sa myslim že to je duležite a v diskusii mojej to za chvilu bude shovane , tož pisu to znova sem:

Tak lide sučasnosti su viře na co si maknut nemužu to neexistuje a naprosta fantasmagoria je. No to je velike bludeni mozga jejich. Ja ti vědecky teď napišu že prva buňka tu byla 4000 milionuv let a to predstavuj jako 40 kilometru a lide s takym mozkom ako maš su tu 10 tisic let a to je na tich 40 kilometrach enom jedem centimeter a že je zeme kule to si mysli 500 let a to je tych 40 kilometrov enom makove zrničko. Tož nibuď pyšny na to že ňaku pravdu maš bo za takovy dalši centimeter si lide budu myslet že zeme je krychla. A k tomu si všimni že když daky sebevrah skače ze strechy dolu tak na něj čumi stado lidi dole a když sa jich zeptaš proč na to tak čumitě tak nevedi bo někde hluboko v nich na to čumi pud sebazachovny. no a na stejno to maš proč lide čumi na filmy o boji proti brukom bo hluboko v nich ten mudry pud vi že je to všetko pravda a žadna fantazia no realita mezi lidma je takova že o tom kdo mluvi na teho sa Bany lepi bo lide stale dokola si chteji povidat o tem že jedi rohlik s marmaladom a že včera mali rohlik s maslom. Bo že sa boja na valku se připravovat.

nadherna pisnička

Tak toto je nadherna pisnička o hrdinstvu ze serialu Lexx,ktera se mi lubi tak moc, že si ji dam do denika i v inačích podobach a taky je duležite že Lexx je kilometre dluhy bruk vo vesmiru zdokumentovany a tem muže cele planety zničit.

David Vavra si koleduje

Ja mam Vavru rada no tady sa ukazuje v hlupom svetle osobnosti, on možno juchá nad tu fasádu bo je architekt no vubec nevi že v tom dome enem bruci pracuju a že když sa tam bude takto producirovat , tak do neho jiste dakeho maleho bruka chapadloveho vpravijo. Tož nibuď blb a di domo Vavro.!!!

David Vavra si koleduje

dum satanuv

nejni možna aby v jednem neonovym napisu byla baba i bruk v jeden čas bo temnota v tom domu hnizdi

dum satanuv