Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (3)

plagát

Sekretnoje oružije (2019) odpad!

Očakával som niečo aspoň o trocha lepšie... Snažili sa spraviť partizánsky ladený film, ale totálne pohoreli. Už už som myslel, že v tom bude nejaký ten svetlý moment, no strhané zábery, totálne suché prestrelky (skoro doslova suché), a to hranie... Spomalené zábery a smutná hudba, to fakt nespravia lepším. Totálna strata času. Ak hľadáte vojnový film, tento to fakt nebude. Okolo vojny išiel len uniformou - ani to moc nie...

plagát

1597: bitva u Myeongryang (2014) 

Videné s českým dabingom. Ako prvé chcem povedať, že k tomuto filmu som sa dostal totálne náhodne a absolútne neľutujem. V prvých minútach som čakal znova nejakú ázijskú odrhovačku zasadenú do 16. storočia avšak opak bol pravdou. Krásne spracovanie a brutálne scény na mori prispeli k peknému zážitku. Som úprimne rád, že tu nenatrepali milión fantasy efektov. Určite odporúčam pozrieť, ak máte radi vojnové filmy s námornou bitkou. Tento kúsok nesklame.

plagát

Šlápni na to (2014) 

Pekne spracovaný príbeh o rodine a priateľstve spojený s pretekom na autách. Trocha sklamanie, ak porovnám napríklad s populárnym a známejším Fast and Furious, ale na to, že je to z Európskej dielne, zaslúži si vyššie hodnotenie. Humoru to veľa v sebe nemalo, aspoň mne to prišlo dosť suché, ale koniec to povedzme, že zachránil.