Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Roy je blázen do aut a jediné, co ho zajímá, jsou automobilové závody a jeho milovaný Ford Mustang. Proto nemá právě radost, když se u něj objeví jeho čtrnáctiletá dcera Nina, která jinak žije s matkou, a trvá na tom, že u něj stráví prázdniny. Zvlášť když má v hlavě především nadcházející závod. Poté, co Roy kvůli poruše motoru prohraje, přijme od svého největšího rivala výzvu k nelegálnímu závodu z Oslo až na Nordkapp, nejsevernější bod Norska. Existují pouze dvě pravidla: 1. Zvítězí ten, kdo první dorazí na Nordkapp. 2. Žádná další pravidla neexistují. (Denake)

(viac)

Recenzie (38)

3dgeorge 

všetky recenzie používateľa

Balanc medzi Taxi Taxi a Fast & Furious. Škandinávske krajiny sú známe obľubou amerických klasík a v tomto filme sa je rozhodne na čo pozerať. Spočiatku má človek pocit, že je to poctivá práca kaskadérov bez animácií no ani tento film sa bez nich neobišiel. Neznáma hudba, neznáma reč, neznámi herci... ale film zabavil avšak nejde o žiadny do pamäti sa vryjúci zážitok. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Celkem hezký příběh o tom, že i jezdci rychlých aut mají nějaké morální hodnoty. Je k tomu přidán docela dobrý humor, místy celkem suchý, ale stejně vede především skutečnost, že jsou zde parádní scény s rychlými auty. To je místy prostě nádhera, i když víte, že tady bylo použito více digitálních triků, než by se vám líbilo. ()

Reklama

a0001 

všetky recenzie používateľa

To čo bolo vo fast&furious nereálne a hlúpe, to v Borning je trápne a nudné. Postavy hrajú stelesnených blbcov, dej a príbeh je absolútne nezaujímavý, bez nápadu, naboja, energie a humoru. Neviem v podstate ani za čo tu jednu hviezdu. Z ľútosti?! Zrejme pretože komédia 0 bodov a akcia už vôbec nie. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

No ja osobne nemozem suhlasit s tym,ze tento prvy diel tejto norskej zavodnej trilogie je najlepsi,praveze naopak,bol najslabsi,malo akcie vobec mi to neprislo vtipne,bola to velka nuda,ale dvojka a trojka,tak tie uz stali za nieco,aj ked obcas to treba brat s rezervou,lebo niektore sceny su uz poriadne blaznive a sci-fi,ale ako zabava to funguje dobre...:⁠-⁠) ()

shade000 

všetky recenzie používateľa

Nórska kombinácia Need for Speed a Fast & Furious so škandinávskou dávkou humoru, skvelých áut a krásnych žien. Som prekvapený, že konzervatívny Nóri sa vedia takto odviazať. Dojazd na Nordkapp bol krásny a veľmi mi inicioval spomínané Need for Speed. "There are only two people in Norway who can make that jump, and you are not one of them..." ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v okolí Osla a Trondheimu a na nejsevernějším bodu pevninské Evropy na Nordkappu. (Cheeker)

Reklama

Reklama