Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené herečky (8)

Reese Witherspoon

Rozkošná, sympatická blondínka, ktorú som si prvýkrát všimol v Cruel Intensions. Veľmi u mňa zabodovala ako predstaviteľka June Carter v životopisnom filme o Johnny Cashovi Walk the Line. Celkom slušne spieva. A netreba zabudnúť na naivnú ale zábavnú Legally Blonde.

Meg Ryan

Užasná predstaviteľka romantických filmov, dostala ma hlavne v Meste anjelov a v Samotárovi v Seattli. Trošku svojej charizmy u mňa stratila, keď opustila svojho dlhoročného manžela Dennisa Quaida kvoli romániku s Russelom Croweom, ktorý sa na ňu po chvíľke vykašľal.

Drew Barrymore

Táto dáma si vie svoje úlohy vybrať. A navyše ich aj skvele zahrať. Mám rád herečky v romantických filmoch, ktoré vedia roztopiť chladné srdcia. A ona to určite dokázala v Nepobozkanej, 50x a stále po prvý krát či vo filme Hudba a text. Vytknúť jej osobne môžem len úlet do akčných Pištoľníčiek či Charlieho anjelov, ale jej bohatá filmografia tieto drobné nedostatky plne vyvažuje.

Mandy Moore

Nádherne spieva a celkom dobre hrá. Žena mnohých tvári. Na zamilovanie vo Walk to remember, odstrašujúca v Licence to Wed, protivná v American Dreamz.. Jej Jamie Sullivan ma vždy rozplače.