Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Dráma

Recenzie (5)

plagát

Buzz Lightyear (2022) 

Úplná oddychovka....pre mňa jedna z ďalších super pixaroviek... jednoduché a nenáročné pre malých divákov...ja som sa pri tom bavil a sledovať syna ako to nadčene sleduje a po skončení Vám povie ešte raz nie je proste o čom...

plagát

Playmobil vo filme (2019) 

Ako ísť na to. Ak mám hodnotiť za syna tak by to bolo minimálne 60% a asi aj viac. Za dva dni sme to stihli dva krát vidieť. A myslím si, že to ešte neskončilo...takže dieťa sa pri tom baví..je to fajn.. Za seba: dej celkom ujde aj animácia aj tie humorné dialógy ujdu..takých 55% určite.. celkom fajn "akčná komédia"....a viem, že ak bude pokračovanie tak to bude stáť aspoň za pozretie..

plagát

Twister (1996) 

70%... Zvuk, Vizuálne efekty, scéna a veľká partia nadšencov a lovcov búrok.... ...dobrodružstvo, katastrofa v podobe tornád ktoré pustošia všetko čo sa im dostane do cesty... ...a na koniec sa do veľkého nebezpečenstva dostane aj rodina samotnej hlavnej postavy Helen Huntovej - Dr. Jo Harding a jej exmanžela Billa Hardinga - Bill Paxton, kde sa bez varovania blíži na mestečko Wakitu tornádo o sile asi F4 kde býva teta hlavnej postavy...Ozaj film na úrovni...

plagát

Trhlina (2019) 

Slovenská produkcia prepisu tohoto knižného bestselleru nášho spisovateľa Jozefa Kariku, ma celkom prekvapil a to celkom pozitívne. Viem, že knihu ktorú som čítal sa mi páčila viac ale to len z toho dôvodu, že keď proste čítate knihu tak svoju fantáziu má každý inú. Ale môžem len potvrdiť, že aspoň za pozretie film stojí. 60% bez problémov.

plagát

Rozpútané peklo (1997) 

Malé mestečko pod krásnou horou aké idylické miesto. Jednoznačne celkom príjemné obsadenie Harry Dalton (Pierce Brosnan) v úlohe geológa-vulkanológa a starostky mesta Dantes Peak, Rachel Wandová (Linda Hamilton) ktorá práve získala cenu za naj mestečko. Ale veľká zmena, z malých otrasov až k erupcii sopky ktorá totálne zdemoluje mestečko ničivým piroklastickým mrakom. Mňa žáner typu dobrodružné, katastrofické filmy celkom berú. Ale predstava, že by sa také niečo udialo samozrejme nikoho nechce strašiť. Efekty, hudba celková scéna je príjemné spestrenie večera pri telke. Ja by som to hodnotil kľudne aj na celkom príjemných 70%.