Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (5)

plagát

A Perfect Ending (2012) 

Osobne si myslím, že tento film si zaslúži oveľa viac percent než na ČSFD má. Čakala som 110 minút plytkých otrepaných erotických scén, no ostala som naozaj milo prekvapená. Všetko malo pointu, vyvíjalo sa pomaly a postupne, dej sa neponáhľal, nik netlačil na pílu a samotná erotika (aj keď bola dôležitou súčasťou) nezohrávala hlavnú rolu tohto príbehu. Chémia medzi herečkami nečakane fungovala, ich "story behind" nebolo prvoplánové a sex nebol len o sexe. Koniec ma prekvapil, ale tak nedal sa očakávať klasický happy (perfect?) ending. Sto ľudí, sto chutí, ale za mňa 5 hviezdičiek.

plagát

Borgman (2013) 

Výborné. Krásne znepokojivé. Milión otázok, no jednoznačné odpovede by ste čakali márne. A na čo by aj ? Nieje to náhodou len krásnou metaforou zla v našom svete ? Veď aj to je úplne neopodstatnené a zbytočné. Odpoveď sme my sami. Dávam 5 hviezdičiek.

plagát

Extrémne rodiny (2012) (relácia) odpad!

OK. Klamala by som, ak by som povedala, že som sa pri tom nezasmiala. Ale zároveň som sa za ten smiech cítila previnilo. Nieje to totiž zábava, je to len výsmech. Výsmech ľuďom na toľko retardovaným, že si myslia, že TV JOJ im chce nielenže finančne pomôcť, ale z nich aj spraviť celebrity. (Narážam predovšetkým na Tonka a jeho rodinu) Osobne sa veľmi divím, že niečo také mohlo byť vôbec odvysielané.. Principiálne mi to príde ako obchod s bielym mäsom. Až na to že sa to celé odohráva na televíznej obrazovke, s požehnaním celého štábu a s pseudo- vtipnými komentármi Hudáka, ktoré nás majú presvedčiť o tom, že je v poriadku sa na tom zabávať. Za mňa odpad! na druhú..

plagát

Love (2015) 

O čom je film Láska ? Prekvapivo o láske. Prečo prekvapivo ? Nuž od Gaspara Noe-ho by človek čakal všeličo. :) Osobne som bola veľmi príjemne prekvapená. Ďalší krásny film na štýl Život Adele (avšak ešte o čosi "odvážnejší"), plný emócii a SKUTOČNEJ lásky, ktorá sa na nič nehrá. Osobne musím povedať- krásny zážitok vidieť to na plátne v kine a ešte krajší zážitok sledovať, ako cca 10 ľudí počas filmu kino opustilo :) Nuž, Slovač je asi príliš úzkoprsá, alebo nie všetci sú na toľko otvorení, aby si priznali, aká láska vlastne je :) Za mňa krásnych 5 hviezdničiek.

plagát

Svatební váza (1974) 

Osobne veľmi holdujem filmom s nálepkou "disturbing". Nesie sa nimi skutočne znepokojivá atmosféra, vytvárajú v divákovej hlave množstvo otázok a myšlienok, často nesú hlbšie posolstvo. AVŠAK Svadobná váza (názov bol asi zvolený štýlom náhodný výber) si ani prívlastok "disturbing" nezaslúži. Vo mne vyvolal len znechutenie a potrebu sa vydáviť. A otázku len jednu.. Prečo niekto toto natočil?? Žiaľ (či našťastie?) tento pseudo-počin nedokážem vnímať ako surrealistické dielo. Ale predsa len, aspoň pol hviezdičky by som mu udelila a síce za odvahu vôbec s niečim takým prísť v 74tom. Avšak zaokrúhľujem na odpad!