Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obsahy (6)

Max Payne

Max Payne (2008)

V New Yorku zúri drogová vojna. Všetko sa prevráti naruby, keď na drogovú scénu vtrhne nový tajomný hráč zanechávajúci po sebe symbol V. Na tento prípad NYPD nasadzuje svojho najmladšieho, ale najschopnejšieho detektíva z oddelenia narkotík, Maxa Payna. Jeho utajenie sa rozpadne načo doplatí jeho manželka a dcérka. Detektív sa vydáva do ulíc v najhoršej snehovej búrke storočia a zanecháva po sebe desiatky mŕtvol.

Frasier

Frasier (1993) (seriál)

Doktor Frasier Crane sa do Seattlu prisťahoval po svojom rozvode. Je veľmi úspešným moderátorom relácie "Počúvam vás..." na stanici KACL, žije so svojim ockom Martinom, bývalým policajtom, jeho fyzioterapeutkou Daphné a psíkom Eddiem. Doktor Crane je po všetkých stránkach dokonalým príkladom spoločensky váženého muža, patrí medzi členov niekoľkých významných spolkov. Je natoľko dokonalým, až je vlastne úplne obyčajný. Presne tak. Frasier je prototypom moderného snoba so všetkými starostlivo zakrývanými chybami, rovnako ako jeho brat Niles, tiež psychiater. Súperenie obidvoch privádza po každý krát do nečakaných a pre ich "spoločenské postavenie" komplikovaných situácií.

Stalo sa v L.A.

Stalo sa v L.A. (1989) (TV film)

Po útoku na pancierový express, prevážajúci cenné papiere, ostali len mŕtvi strážnici. Rozsiahle vyšetrovanie privádza policajného dôstojníka Vincenta Hannu na stopu profesionálnych lupičov vedených rozvážnym a samotárskym Patrickom McLarenom. Hanna vo svojom sokovi vidí sám seba: muža ochotného pre úspech a dobre vykonanú prácu, hodiť za hlavu osobný život v priebehu pár sekúnd. Policajné oddelenie tlačí čas, pretože McLaren sa chystá na svoju poslednú a najväčšiu lúpež, po ktorej sa chystá opustiť mesto. Obom ide o jediné: zastaviť toho druhého aj za cenu ľudských životov.

A-Tím

A-Tím (1983) (seriál)

"Máte problém? Oklamali vás, okradli, podviedli, ublížili vám? Najmite si A-Team." To je motto tejto sympatickej štvorice vietnamských veteránov, ktorí boli neprávom obvinení zo zločinu, ktorý nespáchali! Na čele s "Hannibalom" Smithom, majstrom prevlekov s kožennými rukavičkami a večne tlejúcim dútnikom vo vysmiatych ústach, spolu s "Fešákom", zvodcom s dokonalým štýlom, ktorý sa vždy počas pästných hádok ukryje za "B.A" Baracusa, hrozivo vyzerajúceho černocha s kilami zlata okolo svalnatého krku na ktorého rozzúrenie stačí aj prítonomnosť "Šialenca" Murdocka, zručného pilota s menšími psychickými problémami, vás pozývajú na oddychovú jazdu plnú akcie, naháňačiek a humoru v štýle osemdesiatych rokov. Len aby neprišla aj vojenská polícia, ktorá im ide večne po krku...

Robot Jox - Zápas robotů

Robot Jox - Zápas robotů (1989)

Ďaleká búdúcnosť. Ľudia zo skúmavky už nie sú len fantáziou, vzduch plný prachu, nedostatok jedla a kvalitného kyslíka pripravuje pozemštanov o nádej na lepší zajtrajšok. Ľudia o posledné potravinové zásoby nebojujú na vojenských poliach, ale v arénach, kde o víťazstve rozhodujú stotonové bojové stroje. Finálny zápas sa pomaly blíži a stajne robotov Alexander a MasimutoTech pripravujú svojich pilotov na záverečný boj, ktorý skomplikuje nielen priemyselná špionáž, ale aj láska.

L.A. Heat

L.A. Heat (1989)

Vyšetrovateľ Jon Chance patrí k policajtom, ktorí odrástli na starých westernoch a podľa toho sa snaží aj žiť. Chce presadzovať "spravodlivosť divokého západu" v uliciach Mesta Anjelov. Táto snová fantázia mu však spľasne, keď počas akcie pripraví o peniaze aj kokaín drogového bossa Clarencea. Tento akt spúšťa lavínu násilia a osobných vendet, pri ktorých umiera Jonov kolega Karl. Chanceova kariéra stojí na hrane a jeho život tiež.

Reklama