Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (5)

plagát

Hry o život: Drozdajka 1 (2014) odpad!

Niekedy sa sám čudujem, prečo sa vôbec nechám nachytať a zapnem takýto film. Nepreháňam ak poviem, že sledovať tento kúsok bolo pre mňa doslova utrpením. Hlavným bodom filmu je skúšanie šiat, natáčanie reklám a kecanie o ničom, lepšiu definíciu odpadu už zrejme ani nie je možné nájsť.

plagát

Dokonalý svedok s.r.o. (2015) 

Pohodová komédia, ktorá je ako stvorená na večer, keď chce človek vypnúť a len tak sledovať nejakú nenáročnú oddychovku. Kevin Hart opäť dokazuje, že je veľmi kvalitný komediálny herec a svojím výkonom celý film ťahá. Ak chcete zistiť ako taký dokonalý svedok v jeho podaní vyzerá film si určite pozrite.

plagát

Mládeži neprístupné (2013) 

Takýto druh filmu určite nie je pre každého, nie každý totiž dokáže doceniť tvrdú politickú nekorektnosť a často vtipy, ktoré sú za hranicou akejkoľvek morálky sprevádzané poriadnou náložou nechutností. Ja osobne však viem tieto filmy doceniť a preto som sa pri sledovaní tohto dielka bavil, aj keď je treba povedať, že nie všetky poviedky sú podarené. A práve totálna nevyváženosť jednotlivých poviedok je najväčšou slabinou celého filmu. Na druhú stranu hviezde herecké obsadenie dokáže tento nedostatok slušne vyvážiť, a preto každému, kto má podobný šialený humor rád určite film odporúčam.

plagát

500 dní so Summer (2009) 

Vtipná, svieža a netradičná romanticko-neromantická komédia, ktorá rozpráva príbeh mladého muža Toma a ženy jeho snov Summer. Jednotlivé dni ich lovestory nám nie sú zobrazované chronologicky a tak nastávajú situácie kedy v jednom obraze Tom opisuje ako Summer miluje, aby v nasledujúcom všetko poprel. Ak hľadáte romantický film, ktorý zvládnete pozerať so svojou nežnejšou polovičkou celý a bez hlasu v hlave, ktorý vám každú sekundu hovorí, aby ste to prepli na futbal, tak ste ho zrejme našli.

plagát

Dokonalý trik (2006) 

Nenapodobiteľný film, ktorý ponúka strhujúci zážitok od začiatku až po koniec. Napriek tomu, že dej sa môže zdať spočiatku trocha zmätený, časom sa všetko začne vyjasňovať a jeho postupným rozplietaním nám Nolan servíruje jeden z najlepších filmových zážitkov za uplynulých desať rokov. Celkový zážitok z filmu znásobuje herecký koncert Christiana Balea a Hugh Jackmana.