Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenzie (41)

plagát

Marvels (2023) 

Bohužiaľ už to nechali zájsť do prílišného absurdna... a to som bol skalný Marvel fan. OK dám tomu dve hviezdy, jedna pretože som to dopozeral do konca a druhá, za to že sa na Brie dobre pozerá.

plagát

Indiana Jones a Nástroj osudu (2023) 

Indyho mám rád. Chrám Skazy som videl v kine snáď 10x :) to musím uznať je krásne zakončenie jednej éry.

plagát

Barbie (2023) odpad!

jedno slovo - NEPOZERATEĽNÉ!!!

plagát

Čierny Panter: Navždy Wakanda (2022) 

Sentimentalita a.k.a. FF 7. Akcia fajn, ale nejako nám efekty "zdísičkovali". A mám otázku. Komu scénar filmu pripomína Thor - Dark World?

plagát

Morbius (2022) 

Jednu hviezdičku dávam za minutáž. Pri Marvel som zvyknutý na filmy cez dve hodiny, ale tento ma potešil že trval LEN hodinu a 40 minút... zo zvedavosti som si to pozrel, ale tento film nemá ani hlavu ani pätu...

plagát

Black Adam (2022) odpad!

dopozeral som to, ale bolo to utrpenie. ešte horšie ako zlé...

plagát

Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva (2022) 

som veľký fanda Doktora, ale za mňa táto časť je jeden veľký chaos. áno sú v ňom aj svetlé momenty, trošku aj humor, ale celkovo to uteká od MCU, čo je škoda. myslím, že je čas sa posunúť ďalej.

plagát

Elvis (2022) 

Za mňa jeden z top filmov tohto roku. Film má všetko, dokonca aj nostalgické odkazy na Forresta Gumpa. Odporúčam všetkými desiatimi. Nikdy som nebol priamy Elvisov poslucháč, jeho životný príbeh som trošku poznal, ale tento pohľad do duše génia je geniálny, geniálne spracovaný a geniálne odprezentovaný.

plagát

Eternals (2021) 

Celkom úprimne, čakal som väčší prúser. Úprimne herci mi tam veľmi nesedeli, ale aj to má dej, napätie... Napriek tomu, je to zo všetkých MCU filmov jeden z tých horších.

plagát

Matrix Resurrections (2021) 

Budem úplne úprimný. Už Reloaded a Revolutions bolo u mňa mierne povedané na hrane. Ale Táto 4 časť... OK, tak do polovice to bolo ešte ako tak pozerateľné, ale potom. Skúšal som tomu dať viac šancí, no za mňa PROSÍM, už žiadny Matrix. Jednotka by úplne postačovala, je to kult. Dvojka a Trojka priniesli viac svetla do pozadia. No táto 4 časť nepriniesla nič, absolútne nič. Dokonca ani niekým spomínanú nostalgiu...