Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi

Zaujímavosti k filmom (10)

Narcos

Narcos (2015) (seriál)

Roberto Escobar (brat Pabla Escobara) sa v seriáli neobjavuje. Roberto bol jeho hlavným účtovníkom a vo väzení si odsedel 11 rokov. Po prepustení sa podieľal na vydaní kníh i filmov o ich živote. V seriáli i jednej knihe sa opisuje, že množstvo peňazí, ktoré nemali kde skryť a skladovať museli zakopávať. Podľa jeho odhadu až 10 percent vo vlhkej pôde zhnilo, alebo ich zožrali krysy.

Narcos

Narcos (2015) (seriál)

Roberto Escobar (brat Pabla Escobara) zažaloval Netflix o jednu miliardu dolárov pre neoprávnené použitie práv na príbeh o Pablovi Escobarovi.

Narcos

Narcos (2015) (seriál)

Pablo Escobar sa dostal do rebríčku najbohatších ľudí na svete sedemkrát za sebou. V prvom vydaní mal jeho majetok podľa magazínu Forbes hodnotu troch miliárd a v poslednom, kde sa Escobar objavil, jednu miliardu dolárov.

Plastic

Plastic (2014)

Film je inšpirovaný prípadom Saqiba Mumtaza a jeho partie, ktorá v roku 1996 získala ľsťou diamanty a šperky z klenotníctva v Beverly Hills. Spolu s kumpánmi sa skutočne vydávali za brunejského princa. Mumtaz a jeho partia boli v tom čase šikovná zlodejská organizácia, ktorá zneužívala platobné karty a viedla bohémsky život.

Ve smrtelné pasti

Ve smrtelné pasti (2010)

Po záverečných titulkoch je uvedené venovanie pre Copal Grill, kde sa celý film natáčal. Filmovanie prebiehalo počas desiatich dní, vždy po tom, čo sa podnik večer zatvoril a nakrúcalo sa do rána, keď sa opäť otváralo. Mesiac po dokončení filmu sa Copal Grill po 61 rokov prevádzky zatvoril a následne zbúral.

Prvá liga

Prvá liga (1989)

Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti.

Prvá liga

Prvá liga (1989)

Samotný klub Cleveland Indians skutočne v 90. rokoch prežil najúspešnejšie obdobie svojej histórie.

Prvá liga

Prvá liga (1989)

Postavu komentátora Harryho Doyla si zahral bývalý neúspešný hráč Milwaukee Bob Uecker, ktorý po konci kariéry pôsobil 33 rokov ako komentátor.

Prvá liga

Prvá liga (1989)

Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers.

Reklama