Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Horor

Obľúbené filmy (8)

Sedem životov

Sedem životov (2008)

Nestáva sa často, že ma film dojme až k slzám. Tento to dokázal. Brilantne spracovaný námet ktorému dodal Will Smith ten správny nádych. Film rozpráva o mužovi, ktorý sa rozhodne zachrániť sedem životov, sedem ľudí ktorých nikdy predtým nestretol, ale o ktorých vie, že si to zaslúžia. Prečo? Na to vám odpovie Ben... Už dlho som nevidel drámu s tak hlbokou myšlienkou ktorá vás chytí za srce a nepustí... Z môjho pohľadu je toto jeden z najlepších filmov čo som tento rok videl a už len za to si zaslúži 5*.

Sila priateľstva

Sila priateľstva (2007)

Jednoznačne najlepší výkon aký kedy Adam Sandler podal. Samozrejme nesmiem zabúdať aj na ostatných hercov ktorý naozaj zažiarili. Úžasne emocionálny film o sile priateľsva a lásky kde si navzájom dávno stratený priatelia dokážu pomôcť. Zachytenie dopadu teroristickych útokov a straty rodiny z úplne iného, ľudského hľadiska, dáva filmu neskutočný nádych. Určite radím tento film medzi "must see" . 5*

Pozemšťan

Pozemšťan (2007)

Ja sa divím každému kto nedal tomuto filmu 5*. Tak prepracovaný a originálny film som dávno nevidel a všetky ostatné filmy ktorým som dal 5* degraduje o triedu nižšie. To čo dokázal režisér vytvoriť v prostredí jednej chaty je neuveriteľné. Myslím, že každý dobrý film by mal byť ako tento, prinútiť vás rozmýšľať, nie len servírovať obrazy. Ako dobrá kniha ktorá vás vtiahne a po skončení nechá celú kopu možností o ktorých môžete rozmýšľať. Škoda len, že filmy ako tento nie sú produkované častejšie. Rozhodne, kto tento film nevidel môže iba ľutovať.