Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (30)

plagát

Má ma rád, nemá ma rád (2010) 

Tento film som mal pripravený na pozretie pekne dlhú dobu a stále som sa do toho nevedel nejako pustiť. Asi to hraničné hodnotenie(keď som sa naposledy pozeral bolo okolo 70%), málo komentov a ešte menej hodnotení od známejších užívateľov ma stále nevedelo popostrčiť. A som fakt rád, že dnes sa to vo mne zlomilo a ja som si to konečne pustil. Tých 5* dať proste nemôžem, aj keď by som tomu rád trošku naboostoval hodnotenie. A vlastne ma nenapadá nič, čo by som tomu vytkol. Je to presne ten 4* hviezdičkový film, ktorý byť lepší už nemôže, pretože na tú piatu už je primalý. A vďaka bohu za to, pretože presne takýto film mi pripomína, prečo milujem filmy ako také. Je to krásna nevinná romantika, kde namiesto zložitých a komplikovaných dospeláckych vecí ide o ten prvý bozk. Ten ostatnými spomínaný rozprávačský štýl je úsmevný a niekedy až napínavý. Hlavne keď som čakal na jej/jeho verziu udalostí, ktoré sa stali. Čo ma vážne potešilo bolo, že herci(ktorý hrajú výborne) v podstate hrali svoj reálny vek, aj keď to občas na nich tak nevyzeralo. Pre tých, na ktorých padá nočný splín...choďte do toho! ;-)

plagát

Tenure (2008) 

Keď hľadáte film, ktorý si ide akýmsi vlastným pomalším tempom a máte náladu, že by ste potrebovali pohladiť trocha po duši, tak skúste toto. Strašne fajn sa na to pozerá a to hlavne kvôli trom veciam. Ľahkost s akou to je natočené. To, že každý, kto tám hrá vie, aký film ide točiť, takže sú všetci na jednej vlne a Lukovi Wilsonovi, ktorý hraje presne toho správneho sympaťáka, s ktorým by ste sa vedeli stotožniť. Feel good film ako sa patrí. Indie scéna zase raz potešila.

plagát

Robotí superopice v akci! (2004) (seriál) odpad!

Ani neviem prečo, ale názov Robotí super opice v akci mi hrozne pripomínajú Pomstu krvežíznivých sexy vampu v bikinách. :D

plagát

Přednosta (2003) 

Myslím, že poster ktorý tu je vystihuje celú podstatu filmu...

plagát

Život s Louiem (1995) (seriál) 

Tiež asi tak 90%. Vážne pohodový seriál. Louieho fotrik rulezzzzz - Já to slyšéél. :D

plagát

Nesmrteľná milenka (1994) 

Film som videl už dost dávno, ale pamätám si na jednu scénu, na ktorú asi do smrti nezabudnem je, ako už hluchý Beethoven hraje Mesačnú Sonátu s hlavou položenou na klavíri...

plagát

Predátor (1987) 

Super oldie akcia, ktorá dala vzniknúť aj hrám o Predátorovi, proste klasa :-) A samozrejme nesmrteľné podanie ruky :D

plagát

Nero Wolfe (2000) (seriál) 

Tento seriál má vážne osobitú atmosféru, presne takú ako mám rád, plus Archie a Nero samozrejme. Každý diel je pekne vypointovaný a aj dobre zahraný proste krása. :-)

plagát

Batman začína (2005) 

Možno budem za vola, ale za tým hodnotením si stojím. Podľa mňa je to fakt namakaný akčnák nič viac nič menej. Atmosféra bola dobrá, ale žiadnu inováciu film nepriniesol. Občas sa bohužial zniesol do klíšovitosti. Hlavne som sa nedokázal cez radoby vtipné hlášky. Ale neni to tak zlé. Bale je jednoznačne najlepší Batman a ostatni "Batmani" mu nesiahajú ani po kotníky. Jediný kto mi vážne vadil bol Cillian Murphy. Ten kto ho castoval by potreboval jednu cez držku.

plagát

Resident Evil: Apokalypsa (2004) 

Film je plný zvrat(k)ov a tiež akcie. Každú chvíľu sa vynorí plno otázok. A viete, ktorá trápila mňa asi od polovice filmu? Prečo sa na to vlastne ešte pozeráš???!!! Keby som toto mal absolvovat viac krát, tak sa rovno pojdem zapísať do Zeleného domu. Ešte že tam nie je uzavretý koniec. :_( Prosťe je to škvár a urobíte len dobre, keď sa mu vyhnete.