Reklama

Reklama

Život s Louiem

(seriál)
  • USA Life with Louie
Animovaný / Rodinný / Komédia
USA, (1995–1998), 13 h 56 min (Minutáž: 22 min)

Série(3) / Epizódy(38)

Obsahy(1)

Už v osmi letech je malý Louie neobyčejně bystrý a svou rodinu proto pozoruje s určitým sarkasmem. Jeho malý svět tvoří početná rodina, jíž vévodí jeho máma, která žehlí vše, co kdo napáchá, a také jeho otec, válečný veterán, jenž nechápe, proč se život neřídí stejně pevnými pravidly jako armáda. Louieova rodina, přátelé a sousedé představují pro Louieho svět plný prapodivných kontrastů. (S.W.A.T)

(viac)

Recenzie (88)

fars 

všetky recenzie používateľa

Ted na CT1 skoncila Cesta do ameriky... neveril jsem svym ocim, kdyz jsem v zaverecnych titulkach zahledl tu znamou tvar a u ni jmeno "Louie Anderson"! Ja ani nevedel, ze Louie skutecne existuje :-) Tenhle zabavny serial patri mezi ty lepsi, z jinak fakt debilniho kanalu Jetix (drive Fox kids). Valecny veteran Andy, starostliva manzelka a matka Lora, Louie a jeho suche hlasky, to vse vytvari paradni atmosferu plnou pohody... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Na toto sa tiež nedá zabudnúť. Ďalšie nostalgia, keď vidím alebo počujem o tejto rozprávke, ktorá rozpráva príbeh rodinky Andyho a Lory Andersnových zo 60. rokov, ktorý majú veľa detí, ale najzaujímavejšie z nich je Louie. Otec, ktorý často kričí, rozpráva často príhody, kde začína vetou: "Když sem byl ve válce..." Miluje svojho starého veterána Remblera a keď si Louie niečo zafrfle pod nos na otcovu adresu hovorí vetu: "Já to slyšel!" Nezabudnem ani na malého brata, či Glenna Glenna alebo dievčatá, ktoré sa Louiemu páčili v tábore alebo bežne počas života v malom meste alebo jeho kamarátov. Vyčítať sa tomu dajú niektoré príhody a nie úplne dokončený dej podľa predstáv, či občasná nuda, ale svojím spôsobom to bolo vynikajúce. ()

Reklama

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Odľahčená verzia Simpsonovcov v 60. rokoch, vhodná aj pre deti. Alebo inak, Louieho suchý humor, militaristicky založený otec ktorý ľpie na svojom starom aute a matka, ktorá všetko spraví a vždy vie poradiť. Seriál plný sarkazmu, občas šialených, no uveriteľných príhod a hlavne perfektné vyobrazenie Ameriky 60. rokov so všetkým, čo k tomu patrí. ()

Wikishka 

všetky recenzie používateľa

Pohádky hodnotím podle toho, jak se mi líbily jako malé. A Louie se mi nelíbil vůbec. Ani to jak vypadal, ani o čem byly jednotlivé díly. Neměla jsem ráda ani toho jeho tátu. Malým dětem prostě nějaký hlubší smysl, kterým nejspíš tato pohádka oplývá, nedává smysl. A tak bohužel ztrácí i to samotné pohádkové kouzlo. ()

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Obľúbený detský seriál ktorý nad ostatnými čo vysielalo Fox Kids (neskôr Jetix) kvalitou o dosť vyčnieval. V pohode sa dá sledovať aj keď už nie ste dieťa. V každej časti nájdete niečo poučné a postavy sú vám stále sympatické. Je krásne na akých jednoduchých veciach a situáciách tu pohľadom malého chlapca dokázali zdôrazniť krásy života. Nostalgická spomienka na detstvo ku ktorej sa vždy rád vrátim. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (4)

  • Louie Anderson v rozprávke a rovnako aj v reálnom živote vyrastal vo Wisconsine. (buLLiTT)
  • Život s Louiem je americký seriál inšpirovaný Andersonovým detstvom. (Tolf)
  • Seriál získal dve Daytime Emmy Awards. Taktiež trikrát získal Humanitas Prize, čo bolo viac než dostal ktorýkoľvek iný animovaný seriál. (Tolf)

Reklama

Reklama