Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenzie (14)

plagát

Nebezpečná láskavosť (2018) 

Podľa traileru som očakávala fakt dobrý triler, čo sa v podstate aj vyplnilo. Ale len do polovice celého filmu. Potom to začalo ísť trochu kvalitou dole. Na druhej strane, na konci som sa zasmiala. Sľubovali poriadny plot twist a aj tak bolo. Fakt som niektoré veci nečakala. 3,5*, pozerať sa nato dalo ;)

plagát

Matky rebelky: Šťastné a veselé (2017) 

Podstatne slabšie ako prvý diel, ale v konečnom dôsledku som sa bavila. Celkovo je tento film robený štýlom, ktorý má v prvom rade rozosmiať na totálnych hlúpostiach.. A to sa podarilo. Stále nechápem ľudí, ktorý tomu vytýkajú ozaj všetko. Veď je to komédia, má to byť vtipné a nie nejako zvlášť hlboké. Niektoré scény boli síce fakt mimo, ale taký priemer to malo. ;)

plagát

F*&% the Prom (2017) 

Ak to bolo myslené ako paródia, tak sa to celkom podarilo. Myslím, že bolo dôkladne vystihnuté, ako sa správa dnešná mládež. A bolo to obrátene...no povedzme na srandu. Ak to bolo myslené vážne, tak to nebolo dobré ani trochu. Všetko tam tak neuveriteľne zapadalo/nezapadalo, až som to si občas povedala vážne? Trápny humor a niektoré scény boli až priam na plač. Na druhej strane, keby som tínedžer a nič iné v sobotu ráno na markíze nejde, kľudne si to pozriem. Filmy ako toto ozaj netreba brať vážne.

plagát

The Punisher (2017) (seriál) 

Jeden z najepších seriálov, čo som kedy videla. Kedže milujem akčaky, toto je pre mňa ako sen. Herecké výkony sú tu tak top, až som normálne neverila. Ani neviem čo by som tomu vytkla. Pre mňa najlepší seriálovi počin od marvelu.

plagát

Wonder Woman (2017) 

Prvý DC film, ktorý sa mi páčil. Vynikajúce herecké obsadenie, zaujímavý deň, proste to malo hlavu aj pätu. Samozrejme, čo sa týka niektorých scén, je ešte stále čo zlepšovať, no v konečnom dôsledku bol toto jednoducho najlepší počin, čo sa im za posledné roky podaril. Úprimne dúfam, že budú točiť viac vecí takýmto štýlom. 3,5*, bola som milo prekvapená, keby Chris Pine neumrel, dám aj 4 :D

plagát

Captain America: Občianska vojna (2016) 

Ako správny fanúšik som sa tento film tešila. Avšak po prvom traileri som si nebola istá či to vôbec chcem vidieť. Všetko ohľadom toho "vyberte si stranu" ma desilo a vybrať som si nemohla. Čím bolo trailerov viac tým horšie to bolo. Nakoniec som si na film zašla v predpremiére a neoľutovala som, skôr som bola nadšená. Celý film dával logické dôvody prečo si kto zvolil akú "stranu". Boj nebol až tak vyhrotený, na život a na smrť ako som čakala ale o to lepšie, bolo to také rodinné, príjemné pozeranie, typický humor, prepracované akčné a bojové scény, Stan Lee cameo TOP!! Chýbal totálne zlý "padouch", napriek tomu si myslím, že to čo sa stalo na tréningovom place Winter Soldera ešte bude mať v budúcnosti nejakú dohru. Jediné mínus ma tento film - Tony Stark si vyžral najviac. Obvinenie za Sokoviu (čo technicky bola jeho chyba :D ), smrť rodičov, pauza s Pepper...bolo mi ho proste ľuto. Nové postavy Spiderman a Black Panther sa pekne zapojili do celej Avengers veci a budú mať aj v týchto filmoch slušnú budúcnosť. Za mňa celkovo super film, ktorý fanúšika určite nadchne !!! Malo to všetko čo to malo mať a možno trošku viac. :) P.S. So, you like a cats ? :D :D :D

plagát

Deadpool (2016) 

Definícia - nie typický superhrdina - absolútne sedí. Nemyslím si, že tento film treba, resp. že ho niekto berie vážne. Po traileri som vedela jedno - bude to brutálne dobrá komédia s množstvom nadávok a akčných scén. A bolo to tak. Prisahám, že som v živote nepočula toľko nadávok a sarkastických poznámok v jednom filme (občas som sa už chytala za hlavu, ako to bolo moc) ale v konečnom dôsledku som sa bavila. Je to absolútne iný level, iný typ komiksovky ako sú Avengers stories, či iné, teda skôr by som to nazvala paródiou na všetky superhero príbehy, ale možno preto sa mi to ako celok páčilo. Ak sa chcete zasmiať a nechcete moc riešiť veci ako dejová línia, či ostatné profi filmárske veci, tak toto je jasná voľba. A môžem dodať, že hlavný predstaviteľ sadol do tejto role ako riť na šerbel. 4* skvelé pobavenie, rozhodne za pozretie stojí. :)

plagát

Prekliaty ostrov (2010) 

Prvý krát som tento film videla až v roku 2016 a z počiatku som myslela že ho ani nedopozerám. Ešte že som si to rozmyslela, bolo to fakt mega. Napriek tomu, že mi to známi celé trochu pokazil, keď mi prezradil že na konci budem v šoku bola som v šoku aj tak. Celá atmosféra zlej psychiatrickej liečebne, utopených detí, horiacich budov bola viac menej desivá ale koniec ma zdesil ešte viac. Toto je presne typ filmu, o ktorom si myslíte, že ho chápete a veríte, že už vás nemôže prekvapiť a prekvapí vas natoľko, že ešte hodinu po filme o tom musíte hovoriť. Btw Leonardo ako snáď v každom filme skvelý výkon, a bavil ma aj Mark Ruffalo. Skvelý dej a všeobecne myšlienka, ktorá diváka nadchne. Viac takýchto "psycho" filmov a ja už nebudem veriť na šťastné konce.

plagát

My sme Millerovci (2013) 

Nie je to komédia storočia ale ani nesklamala. Myšlienka fajn, hlášky a hlavne skvele obsadení herci (sakra ta Jennifer snáď vôbec nestarne?!). V podstate som sa smiala od začiatku do konca. Občas som sa síce chytala za hlavu, ale nakoniec sa mi film páčil. Keď v tom nehľadáte hlbší zmysel, nie len že si to užijete ale sa aj dobre zabavíte :)