Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenzie (27)

plagát

Půlnoční nebe (2020) 

Slabota, slabota, slabota. Od začiatku po koniec rozťahané a predvídateľné. Nepomohol ani tlak na emócie v závere. 1* za Clooneyho bradu a charizmu.

plagát

Hon (2012) 

Počas celého trvania filmu som tam chcel proste vletieť a pomôcť. Ťažko sa sledovala tá krivda, hnev a bolesť ktorou bol Mikkelsen zavalený. Drsných 5*.

plagát

Bratstvo neohrozených (2001) (seriál) 

Celé Bratrstvo som videl celkom 3x. Prvýkrát to bolo s otcom počas strednej školy, potom s kamarátom na intráku a naposledy pred mesiacom s manželkou. A takúto sledovanosť si Band of Brothers určite zaslúži. Válečná seriálová topka, kde každý diel bol niečím iný, no stále našlapaný. Bez váhania 5*.

plagát

Tajomná rieka (2003) 

Pre mňa jeden z prvých thrillerov ktorý som videl asi pred desiatimi rokmi a zároveň jeden z najlepších ktorý som kedy videl. Stret osudov hlavných protagonistov bol podaný zmyselne-uveriteľne a páni to dali na jednotku (predovšetkým dvojka Sean Penn a Tim Robbins). V neposlednom rade treba spomenúť sprevádzajúcu hudbu Tajomnej rieky, ktorá do celej tej nešťastnej atmosféry sadla ako riť na šerbel! Rýchlych a zaslúžených 5*

plagát

Mandalorián - Kapitola 9: Šerif (2020) (epizóda) 

Niekedy človek nepotrebuje super chytrú zápletku, alebo bombardovanie miest...niekedy sa stačí usadiť, zapnúť “bedňu” a vychutnávať si každý jeden záber horizontu tej a tej planéty, oceniť klasické masky tamojších obyvateľov a vychutnať si hudbu sprevádzajúcu svet, do ktorého sme sa mohli opäť vrátiť :)

plagát

Star Wars: Klonové války - Darkness on Umbara (2011) (epizóda) 

Epizódy 7 - 10 sú opäť špičkou vo “svojej kategórii”, pričom Darkness of Umbara je spolu s S02E05 (bitka na Geonose)to najlepšie z animovanej hviezdnej vojenčiny ;)

plagát

Osvietenie (1980) 

Kubrickov rukopis vám bud sadne, alebo nie. Mne nesadol, no bezpochybne ide o perlu žánru. Niektoré dialógy sa nehorázne vliekli a Nicholson sem-tam upustil paru možno viac než by bolo súdnejšie. Každopádne zapeklite hororové kvílenie prepojené s kamerou na chodbách už beztak nepríjemného hotelového prostredia dodal tomuto snímku ten pravý feeling...

plagát

Šéf (2014) 

Super pozitívna oddychovka! Väčšina z nás (aj keď to nepriznáme) má niekedy chuť len zapať bedňu a pozrieť si niečo úsmevné so sympatickými hercami. A tak nám to šéfkuchár John Favreau naservíroval presne podľa chuti :)