Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Komédia
  • Sci-Fi

Recenzie (11)

plagát

Annabelle 2: Stvorenie zla (2017) 

Je to lepšie ako jednotka to musím povedať dalo sa to pozerať niektoré scény udržujú diváka v napatí odkazy zamknuté dvere atď atď.. Pohodový hororik na kuknutie maximálne ale na jeden krát 65%..

plagát

Grizly (2015) 

Super prostredie..Dej prakticky jednoduchý tipu utekaj a zachráň sa. Nechýba krvi prelievanie odtrhnuté končatiny a nadrozmerne veľký Grizzly. Film na jedno kuknutie a asi dosť.

plagát

Päste zo železa 2 (2015) 

FIlm na jedno pozretie pointa slabá, mäsiareň celkom fajn. 40%

plagát

Annabelle (2014) 

Herecké obsadenie 0 bodov k hororu sa to ani nepriblížilo aj keď sa snažili to naprávať hudbou a človeka dostať do situácie že bude čakať čo sa stane tak ostal sklamaný nestalo sa nič. Film odflaknutý ''len aby bol''. Film bez dákeho silného deja. premňa nezáživný ''horror''. ( 35%) aj to s prižmúrením oka.

plagát

Temné údolie (2014) 

Rozhodne tento film nepozerať večer pred spaním ak ste unavený, lebo kým sa začne vo filme niečo diať tak zaspíte skôr ako si to budete želať. Strašne dlho trvá kým sa film rozbehne, hádam až v polovici filmu sa začne niečo diať keď padne prvá obeť. Za to si môžeme vychutnať pekné zasnežené prostredie hory a lesy. Hlavné postavy boli nezáživné, všetko sa točí okolo cudzinca ktorý sa ide pomstiť. Aj keď čakáte a niekedy už dúfate že sa strhne atmosféra tak skoro vôbec sa nedočkáte. Určite to nieje film za ktorý by som utratil peniaze v kine bolo by to zbytočné. Aj keď klobúk dolu pred Rakusko-Nemecko tvorbou. Dávam tri hviezdičky aj keď je to na hrane medzi dvomi a troma. 4/10

plagát

Ja, legenda (2007) 

Ostrov zamorí pandémia vírusu ktorá mení ľudí na akých si ''zombie''. Hrdina ostáva sám na celom ostrove so psom s nádejou že sa mu podarí výnajsť liek proti chorobe a nájsť ďalších živých ľudí. Keď hrdinovi ''Willovi Smithovi'' umiera jediná jeho opora rozhodne sa pomstiť a pobiť zombie čo sa mu nepodarí príde záchrana. Pre ktorú obetuje vlastný život. odovzdá proti látku ktorú vynašiel. Vyzdvihujem Silnú myšlienku vo filme ktorá je vzťah človeka zo psom ktorý je plný emócií keď jeho štvornohý parťak zomrie. Aj keď tu máme znova situáciu sám proti všetkým, film vomne zanechal dobrý dojem.

plagát

Stratené dievča (2014) 

Film zo silnou zápletkou ktorí si ma získal. Veľmi prešpekulovaný dej filmu na rozmýšľanie kedy sa pravá láska dáva bokom a prichádza tá aby bola. Zápletka filmu naznačuje, že divák od zmiznutia Amy rozmýšla kto to mohol byť, kto alebo čo stojí za jej zmiznutím. Pekná myšlienka s denníkom kde si písala svoje pocity o manželstve a vzťahu a čakáte na akú stopu ich to dovedie. Aj keď začiatok filmu bol viac menej nudný a strašne pomaly sa tiahol nakoniec pokračovanie a jadro deja vomne napravilo tu nudnú náladu zo začiatku filmu. 7/10

plagát

Zbav nás zlého (2014) 

Asi prvý horor ktorý ma nadchol s témou exorcizmu. Ralph Sarchie sa rozhodne jedného večera zobrať prípad domáce násilie ktorí sa mu až tak nevyplatil. Stretne sa s temnou silou duchovného exorcizmu ktorá ho začne priam ovládať. Vo filme prevláda napätie a veľa tmy čo oblúbenca hororov a trailerov určite nadchne. Nebol to béčkový horor kde čakáte pol hodinu na to kým sa udeje zápletka a pride pointa filmu. Perfektná hudba sprevádza hrdinov vo filme kedy človek až zatají dych a čaká na mrazivé prekvapenie ktoré sa udeje. 8/10

plagát

Hobit: Bitka piatich armád (2014) 

Máme tu poslednú konečnú finálnu verziu hobita, ktorá je priam dokonalá. človeku je až ľúto že stredozem je na konci svojho príbehu. Bolo to naj epickejší sci:fi príbeh aký sme doposial mohli videť. Aj keď hobit pôsobí rozprávkovejšie ako Pán Prsteňov, nieje mu čo vytknúť. Prostredie Nového Zélandu je priam okúzlujúce. Bitka medzi ľudmi, trpaslíkmi, elfmi, ľuďmi a ohyzdami je plná fascinujúcich efektov a bojov ktoré diváka hlboko nadchnú. Veľké plus Jacksonovi ktorému sa podarilo veľkolepé dielo Stredozeme.