Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (10)

Statočné srdce

Statočné srdce (1995)

Videl som to ako pubertak a uz vtedy ma silno zasiahol a dohnal k slzam, ktore som tazko zakryval. Film je dokonaly. Gibson podava najlepsi vykon svojej kariery. James Horner tu nahral prekrasnu hudbu, ktora iba posilnuje zazitok z tohto vyborneho filmu, ktory napisal sam zivot.

Mesto anjelov

Mesto anjelov (1998)

To čo robí film nezabudnuteľným je jeho príbeh a tento priniesol niečo čo tu ešte nebolo. Záhada, nadprirodzenosť, túžba poznať tajomné, očakávanie nemožného, romantika, dráma a nakoniec predsa len radosť zo života a z chvíľ, ktoré sú nám dané, darované a ktoré by sme si mali vážiť. Krásna hudba Gabriela Yareda a výber piesní pre soundtrack. Je úplne jedno kto tam hral pretože tak krásny príbeh by dokázali pokaziť iba fakt zlí herci.

Interstellar

Interstellar (2014)

Zažiť v kine tento film bol jeden z najlepších zážitkov aký sa len v kine zažiť dá. Aj napriek dížke, ktorá vadila viac fanúšikom, musím uznať, že tu sa spojilo niekoľko silných faktorov ako sú - Ch.Nolan (čoho sa dotkol z toho urobil stále niečo silné a lepšie) Herci, na vrchole ako napr. M.MacConaughey, ktorý zreje ako víno a podáva tu jeden zo svojich najlepších výkonov. K tomu jednoduchá ale o to viac silne podmanivá hudba od majstra Zimmera, ktorá dodala filmu gule, umocnila zážitok každej scény a postarala sa minimálne o 50 % úspech filmu. Po zhliadnutí filmu mi stále hrala v hlave kým som nezaspal. Film, ktorý som si pozrel v kine a krátko na to doma ešte 2 krát. Najlepší film roku 2014 a rozhodne jeden z top 20 filmov všetkých čias.