Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Obľúbené herečky (6)

Helena Bonham Carter

Je jedinečná a nikdy nenudí. Zvládne zahrať absolútne čokoľvek, čo potvrdzujú  nespočetné filmové role, ktoré má na konte.

Sigourney Weaver

Sigurney si ma získala ešte v detstve, keď bol Votrelec a Votrelci u nás doma (na kazete) prítomní viac ako by bolo zdravé (vďaka mojej mame, ktorá tieto filmy milovala). Nepovažujem ju za najlepšiu herečku ale určite za veľmi talentovanú a nech hrala v ktoromkoľvek filme, vždy som sa jej prítomnosti potešila.

Nicole Kidman

Nicole je pre mňa Pani herečka. Napriek zdeseniu z jej aktuálneho výzoru, nikdy nezabudnem na jej filmy. Je presvedčivá obeť, nevinná slečinka, potvora, panička, feministka, femme fatale... (kvalita niektorých filmov, v ktorých hrala síce kolíše, ale jej výkon nie) proste je výborná.

Sandra Bullock

Sandra ma baví. Je krásna a prirodzená. Naposledy ma však oslovil jej herecký výkon vo filme Predtucha(2007).

Monica Bellucci

Pre mňa najkrajšia žena tejto planéty (sexi, éterická, femme fatale) avšak neviem či by som hodnotila jej herecký výkon. Monica nemusí ani rozprávať ani hrať, v jej filmoch stačí, že tam je.

Keira Knightley

Neviem presne či zbožňujem Keiru, alebo ma skrátka len očarili všetky filmy, v ktorých hrala. No výber jej hereckých rolí je rozhodne kvalitný.