Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi
  • Akčný
  • Sci-Fi

Recenzie (7)

plagát

Mad Max: Zbesilá cesta (2015) 

Miller rozhodne nesklamal samotnou vypravou,akciou a vizualnou preciznostou no ten nazov mohli producenti kludne upravit a miesto "Mad" dat iba Max:Sofer slecny Furiosy...nemozem si pomoct ale pre mna prave Max je najslabsim clankom v tomto filme plneho sialenych postav! Je tam bohuzial X charakterov ktore posobia zaujimavejsie a rozhodne blaznivejsie ako "hlavna postava" cize co sa tyka Hardyho Maxíka je to tak trochu sklamanie..aspon tie Maxove flashbacky mohli byt trochu obsirnejsie vysvetlene minimalne pre mladsie publikum ktore staru trilogiu vobec nepozna a do kontaktu prisla akurat tak s pehavym Maxom...na druhej strane ale film naozaj slape a v ramci zanru zabavnych akcnych filmov je aj napriek tomu (WTF??) bojovne naladenemum motogangu babiciek ku koncu filmu top! Dufam len ze toto v ziadnom pripade nebude film roka 2015..to by bola skoda!

plagát

Mroží muž (2014) odpad!

Do 62 minuty uz i tak tazko pozeratelna megakktina sa od prichodu Deppa na scenu meni na ...nepopisatelnu kktinu.. Pan reziser poslednu polhodinku dotocil zrejme pod vplyvom lisohlavok pretoze po hodine je to uz vazne nepozeratelna phíííčovina! A to nesposobuju ziadne nechutne nedajboze hororove pasaze ale predovsetkym jeden z najhorsich pokusov v historii kinematografie o "čierny" humor na čele s Deppovym slabuckym,trapnym ale hlavne uplne zbytocnym vykonom! Johnny uz zrejme do konca kariery bude bez ohladu na to ci pojde o komediu,dramu,thriler ci nedajboze horor divakom servirovat svoj jediny uspesny charakter chlastajuceho pirata Jacka. Sice nikdy zvlast neohromil herectvom ale to ako tuto Smithovu sprostost este dokazal "vysperkovat" na megasprostost..uff..tak to sa len tak nevidí)) Do tej 60 minuty si Tusk zasluzil max. jednu hviezdu ale nakoniec by aj to bolo privela))

plagát

Bláznivá jazda v L. A. (2014) 

Carnahan nesklamal..Stretch je celkom slusna adrenalinova jazda pri ktorej sa vdaka stopazi nestihne divak nudit. Wilsonovi uloha sadla paradne ale Pine ma milo prekvapil a v ulohe sialeneho milionara priam exceluje! Celkovo tych sialencov je v tomto snimku dost a Stretch oplyva aj dostatkom akcie a akuratnou davkou absurdneho humoru..ceresnickou na torte je minirola Raya Liottu a nesmrtelneho knight ridera Hasselhoffa ktory skvelo paroduje sam seba. Porovnanie s Crank by som nebral vazne mne totiz Stretch ponukol podstatne viac zabavy. Skoda akurat maleho vyuzitia krasy Jessicy a tak trochu slabsieho finale inak by to bol plny pocet!

plagát

Drakula: Zrod legendy (2014) 

Tak na tomto Drakulovi je najtragickejsie asi to ze sa snazi tvarit "smrtelne" vazne napriek tomu ze cely film ci uz samotnym spracovanim a bohuzial aj vypravou je skor na smiech. Pre decka to bude ok ale ak ma niekto v oblube skor kvalitnu upirsku filmarinu (tym nemyslim akcne nezmysly typu Blade ci nedajboze teen kktiny v duchu Twiligshitu) nech da ruky rychlo prec...tento rok to nie je s upirmi veru ziadna slava..... radsej si ciastocne naprav chut Jarmuschovou upirskou "lovestory" - Only Lovers Left Alive ...ta ma aspon atmosferu!!!

plagát

Stratené dievča (2014) 

Tak trochu nepochopitelne vysoke hodnotenie a rozhodne uplny priemer od Finchera. Sice pekne vykreslena Amy a celkovo dej uputa divaka ale trhliny v scenari tento "superthriller" celkom slusne zabijaju. Policajna praca a vcelku cele vysetrovanie je skor na absurdnej urovni a policajti tu posobia ako neskodny komparz a tych absurdnosti by sa naslo viac..ale ok. Ak toto mal byt mrazivy a hlavne brilantny thriller tak neviem...Ako jednohubka moze byt ale pre mna osobne je to totalne predvidatelny a slabo zahrany thriller bez napatia s uplne odflaknutym koncom. Sochoking to tu napisal vystizne ze kam sa hrabe Gone Girl napr. v porovnani s takymi kuskami ako Basic Instinct ktory bol a este aj dnes je min. o level kvalitnejsi napriek nizsiemu hodnoteniu.

plagát

Darca (2014) 

Po Bessonovom kusku Lucy je The Giver je druhym najvacsim sklamanim v tomto roku. Trailer vyzeral slubne podobne ako Bessonova odfušovana Lucy a samotny film po zhliadnutí ani nechcem hodnotit bodmi pretoze prvotne sklamanie po ocakavaní je privelké. Noyce ani len zdaleka nevyuzil potencial ktory mu scenár ponukal..a tych 89 narychlo zbuchaných minut je primálo a len naznačí že to bude "rychla" jazda. Podobne ako v spomínanej Bessonovke vas film v prvej polhodinke iba navnadí na nieco co skratka neprichadza a namiesto toho druha polovica filmu vyznie ako šup šup došli nam prachy tak to rychlo nejak dotocme. Clovek sa az cuduje ze pan Noyce dokazal takto premrhat moznost vyuzitia hercov ako Bridges,Streep,Skarsgaard,Holmes....minimalne o 30 minut dlhsiu stopaž a obširnejšie spracovanie si ten námet rozhodne zaslužil...škoda.

plagát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Ufff!!! ze najlepsi serial roka??? Po celkom vydarenej pilotnej casti serial sklzne do teenage somariny ktora ma od upirov na míle daleko! To ze Del Toro si pletie upirov s Alienmi uz predviedol v Blade 2 ale takto stupidne natoceny serial o upiroch si rozhodne mohol odpustit. Pilot naozaj navnadi ale to co nasleduje je jedna katastrofa v ktorej sa dozvieme ze hlavny hrdina ma rodinne problemy a este je aj alkoholik no a to co tu predvadzaju tí "hrozostrasny upiri" tak to je cele na smiech. Jeden horsi ako druhy...po premene som sa uz len rehotal pri pohlade na tie kreatury ktorym z tlamy vybiehaju votrelci v dlzke cca 1meter avsak ak si rychly tak sa im v pohode uhnes a upir samotny sa stava neskodnou atrapou)) Do toho vsetkeho este pridajme trapne vykony hlavnych hrdinov bez akejkolvek charizmy s este trapnejsimi dialogmi + "rumunskeho" skolnika z Pottera ci uplne zbytocneho ruskeho lovca potkanov a komedia je dokonana. Niekto spomenul ako tento serial vytrel zrak upirom z True Blood no v konecnom dosledku Strain vyznel ako zly zart v porovnani s upirskou sagou True Blood.