Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Krimi

Recenzie (5)

plagát

Snehuliak a psík (2012) (TV film) 

Nádherná animovaná rozprávka, pri ktorej som plakala ja a aj moje malé škôlkarky.

plagát

Zack a Kvák (2012) (seriál) 

Milujem trojrozmerné knižky od decka, dokázala som si ich pozerať znova a znova. Toto je dokonca zanimovaná celá knižka - prečo nie?

plagát

Doktor z hôr - Nové osudy (2008) (seriál) 

A čo je na tom tak zlé? Veď je to príjemný seriál v nádhernom prostredí hôr. Áno dejú sa v ňom často úplne iracionálne veci, pretože doktor Martin Gruber je úplnou náhodou vždy tam, kde sa niečo deje a jeho diagnóza je vždy presná - je prosto multitalentovaný. No a čo ! Je to pozitívne a o to v rodinnom seriáli ide, navnadiť príjemnú, oddychovú atmosféru. Je to príjemný seriál, k veci, má hlavu a pätu. Nenudí a prinesie k tomu najväčší bonus a to nádhernú prírodu Álp zo všetkých pohľadov. Vždy lepšie než pozerať na sladké nekonečné telenovely.

plagát

Manhattan (2014) (seriál) 

Videla som zatiaľ 2 epizódy. Je to veľkolepé a originálne. Vynikajúco rozohrané postavy, vzťahy, súvislosti, pozadie, veľmi poučné. Je to tam pekné peklo a najhoršie na tom je, že sa to celé dialo. Ja len veľmi dúfam, že dej sa veľmi verne drží reality a nebude to nakoniec len jedným veľkým ospravedlňovaním sa svetu. Dávam 4 hviezdy, uvidíme, čo bude ďalej.

plagát

Recept na život (2011) (seriál) 

Skvelý rodinný seriál. Hodnotím rodinný / denný seriál a preto porovnávam so žánrami podobného druhu, ktoré v súčasnosti vysielajú rôzne televízie a veru zatiaľ som nenašla lepší ako tento. Je vtipný, zo života, skvelá hudba, grafika, príbeh a opakujem je vtipný :) Svoje si v ňom nájdu všetky generácie. Nie je nekonečný, má 65 častí a tak má svoj začiatok, priebeh a koniec (pretože tvorcovia vedeli kedy má skončiť). Určite je to pre diváka príjemne strávený čas :)