Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (3)

plagát

Insidious (2010) 

Prvá polovica sa ako tak dala, ale ten zvyšok je jeden prúser. Fakt nuda. Chvíľami som mal pocit, že pozerám úplne iný film, alebo skôr rozprávku. Nič som od toho nečakal, ale dvojku ani neplánujem pozerať.

plagát

CBGB – Kolíska punku (2013) 

Časopis Rolling Stone zverejnil rebríček 500 najlepších albumov všetkých čias. Strýčko mal práve sformátovaný disk a tak si "nakúpil" z rebríčka asi prvých 150 a púšťal si to, aby nemal doma ticho. Občas zabíjal čas pozeraním filmov, hudobným sa nikdy nebránil a tak CBGB bola jasná voľba v jedno popoludnie, keď vonku pršalo a nálada nestála za veľa. Film bežal, strýčko pozeral, počúval, pozeral či vypol iTunes a počúval ďalej, pohmkával si a zrazu bolo po filme. Hudba ale zostala. Našťastie. Kým budú vo filmoch hrať tak dobre, ako v tomto, tak tu kvalitná hudba bude našťastie ešte dlho. . . . there is something there.

plagát

Californication - Orgie v Kalifornii (2007) (seriál) 

Dlho som odolával pokušeniu si to pozrieť. Po prvých troch sériach som si hovoril: prečo som to nepozeral skôr? Po posledných troch: prečo som to vôbec pozeral? Jasné, človek si na to zvykol a bol zvedavý, či sa Hank trošku polepší. Na jednu stranu sa polepšil. V poslednej sérií málo fajčil. Ale raz darmo. Už to nebol ten Hank Moody zo začiatku. Koniec som iný nečakal, len by som čakal trošku intenzívnejší vzťah medzi Karen a Hankom. Mohla sa siedma séria radšej vrátiť ku koreňom a ako parádne seriál začínal, tak si zaslúžil rovnako divokejší záver. Škoda, ale 5 hviezdiček to odomňa aj tak dostane. SHIT HAPPENS MOTHERFUCKEEEEEEER :)