Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Obľúbené seriály (10)

Dragon Ball

Dragon Ball (1986)

Vynikajúce, fenomenálne. Neskutočný príbeh vynikajúco pretavený do tv seriálu. U mňa je to seriál číslo 1. Niektoré štáty to po pár odvysielaných častiach zakázali, kvôli brutalite scén, ale podľa mňa to je len tzv. japonský pohľad. Kľudne to mohli dať do večerných vysielacích časov. Je zaujímavé, že naše tv (CR a SR) sa to neodvážili odvysielať. Škoda.

Dr. House

Dr. House (2004)

Neodolateľní čierny humor v podaní Housea, taký aký mám rád. Hugh Laurie ako keby to ani nehral, ale bol proste sám sebou. Stačí keď House otvorí ústa a už sa pučím od smiechu. Najlepšie podanie tzv. čierneho "inteligentného" humoru alebo skôr irónie. Od 7 série kvantita humoru upadá a blíži sa to k tuctovým seriálom s medziľudskými vzťahmi.

Bleach

Bleach (2004)

U mňa druhé najobľúbenejšie anime (1. Dragon Ball). Vynikajúci v každom smere - animácia, mytológia, scenár, hudba.

Frasier

Frasier (1993)

Vynikajúci herci až na pár vybočení. Scenár, aj keď v posledných dieloch pokulháva, drží si latku od začiatku do konca. Zmes charakterov postáv proste dokonale vytvára napätie a humorné situácie. Ďaleko lepší ako Cheers.

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Pôvodne som čakal obyčajný priemer. Dokonca som neveril, že by tento titul mohol vydržať viac ako 2 série. Ale prekvapujúco zmes charakterov funguje a humor si drží rovnakú latku od začiatku do konca 7. série. 8 bola podpriemer, Charlie, hlavná humorná postava, sa odsúva na vedľajšiu koľaj (nepochopiteľné). Nečakal som, že humor na jednu tému môže tak dlho vydržať, aj keď frázy-hlášky sa menili. Dokonca hláška o odsťahovaní sa Allena a Jake ma bavila 7 sezón (v ôsmej to už bolo moc).

Alf

Alf (1986)

Sitcom môjho detstva. Nezabudnuteľný Dančiakov dabing. Bohužiaľ kvalita mala klesajúcu tendenciu a to kvôli nemennosti vedľajších postáv. Tennerovcov mali proste vymeniť po 2. sérii.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Britský humor a k tomu z prostredia, ktoré mi je blízke.

Prison Break: Útek z väzenia

Prison Break: Útek z väzenia (2005)

To čaro väzenia po 1. sérii odpadne a ostáva len útek. Po tom ako Micheal stratí súpera v podobe agneta FBI (Fichtnera) to nemá taký náboj a nejaká "spoločnosť" to nemôže nahradiť. Akcia napriek tomu ostáva do konca, ale to "čaro" už nie.