Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (84)

plagát

Horčica mi stúpa do nosa (1974) 

Skvelá francúzska komédia zo 70.rokov s roztržitým Richardom a atraktívnou herečkou. Kopa humoru a ešte lepší herci. Hlavne scénky z točenia westernu stáli za to.

plagát

Unesení (2006) 

Rozhodne to stojí za pozretie. Tento scifi horor je lepší ako mnohé drahé filmy. Napínavý od začiatku po koniec. Námet je netypický. Škoda, že nemali vyšší rozpočet. Masky sú na úrovni.

plagát

Halloween II (1981) 

Pokracovanie prveho dielu, ale prekvapivo velmi dobre. Oproti jednotke je to uz skutocny slasher a niektore sceny su brutalne. Myers v tejto casti vyzera ovela nebezpecnejsie. Napatie je casto vytvarane tichom a vyznamnu ulohu tu opat zohrava znamy hudobny motiv.

plagát

Nočná mora v Elm Street 3: Bojovníci zo sna (1987) 

Možno aj najlepší film zo série. Občas má film skutočne napínavú atmosféru. Zasadenie deja do liečebne pomohlo. Oproti dvojke je Kruger hrozivá postava. Výborné sú triky, aj hudba a niektoré vraždiace scény sú premakané.

plagát

Kočár do Vídně (1966) 

Protivojnový film s emocionálnym koncom. Les tu vytvára napínavú atmosféru a do toho kostolná hudba, ktorá to ešte zosilňuje. Škoda, že scéna s obesením nebola natočená...

plagát

Jeden blbec na večeru (1998) 

Výborné dialógy, skvelá zápletka a aj herecké výkony. Zaslúžene dostal film tri Cézary. Villeret v životnej forme...

plagát

Vreskot 4 (2011) 

Patrí k lepším filmom z tejto série. Určite podarenejší ako tretí diel. Na slasher, ale príliš zabavné, občas to dokonca vyzerá ako komédia. V poslednej polhodine filmu sa to ale zlepší a naberie to na obrátkach.

plagát

Texaský masakr motorovou pilou (1974) 

Najlepší Hooperov film, ku ktorému sa sa svojimi ďalšími filmami ani nepriblížil. Drsný film, kde sa ukazuje naturalistické násilie. Divná rodina a naháňačka poslednej obete stoja za to. Určite lepší film, ako Texaský masaker z 2003.

plagát

Prekvapenie (2008) 

Prekvapenie ako slovenský horor nie je až taký zlý. Určite si nezaslúži takéto komentáre. Na 50 min. film je to celkom vydarené. Obraz a hlavne zvuk sú na úrovni. Námet s kliatbou je celkom zaujímavý.

plagát

Hoří, má panenko (1967) 

Komedia, ktora sa meni v tragikomediu... Takto sa to malokomu podarilo, ako Formanovi. Film obsadeni nehercami, ale aj tak velmi dobre zahrate. Toto by dnes tazko bolo mozne. Film mal dostat Oscara, samozrejme ho nedostal. Skoda...