Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Romantický

Recenzie (205)

plagát

Prvotný strach (1996) 

Skvelý herecký koncert Edwarda Nortona, v jednej z jeho najlepších hereckých rolí. Napínavá krimi dráma so skvelou gradáciou a prekvapujúcim záverom. Napriek pomerne dlhej metráži sa nestihnete ani raz pozrieť na hodinky :).

plagát

Dalida (2016) 

Smutný príbeh krásnej a talentovanej ženy, ktorá sa celý život rozhodovala medzi láskou a kariérou v snahe nájsť dokonalé šťastie.

plagát

Lara (2019) 

Komorná psychologická dráma, ktorá odkrýva to, ako veľmi naše životy ovplyvňuje názor druhých a najmä ak je nám daná osoba blízka, alebo máme pred ňou veľký rešpekt. A že nás to môže v našich snoch podporiť, ale ich môžeme kvôli tomu aj stratiť ak začneme o sebe pochybovať. A že aj veľký talent niekedy nestačí, ale dôležitá je vytrvalosť, s ktorou ideme za svojím cieľom. Niekedy je v živote totiž všetko inak ako sme sa domnievali a ak precitneme z ilúzie v jeseni života, môže to znamenať celkom zásadný zvrat v našom zmýšľaní. Mňa tento, aj keď možno na prvý pohľad trochu komótny snímok veľmi bavil :).

plagát

Bedári (2012) 

Ajajáj, kde sú časy Bedárov s famóznym Linom Venturom. Toto bolo číročisté UTRPENIE. Film nabitý zvučnými menami bolo asi to jediné, čo toto spracovanie ponúka. Nebyť funkcie fastforward na ovládači, tak mažem po niekoľkých minutách. Bol to zlepenec všetkého možného aj vzhľadom na obsadenie hercov ako Sacha B. Cohen alebo Helena B. Carter. Spevácke výkony hercov úplne zabili pravú podstatu príbehu. Ak máte radi klasiku a Victora Huga, ušetrite sa tejto mizérie.

plagát

Predtým, ako som ťa poznala (2016) 

Nuž asi takto, hlavný hrdina má od paraplegika asi ako Pinochio od Supermana. Absolútne nepresvedčivé od počiatku až po koniec. Romantiky chtiví jedinci zrejme vyronili slzu a nejednu. Ale povedzme si, ak by hlavný hrdina nebol charizmatický feši, nebýval na zámku a nedisponoval tučným kontom, neviem neviem, či by hlavná protagonistka bola stále taká nadšená zachraňovať ho a či by sa príbeh ešte stále topil v tone sentimentu. Ďalej už ani nebudem komentovať, skrátka somarina non plus ultra.

plagát

Popoluška (2015) 

Áno, aj ja som myslela, že Popoluška je len jedna, kým som nevidela tento skutočne podarený kúsok. Vynikajúce a presvedčivé herecké výkony. Pri menách ako Cate Blanchett predsa ani nemožno nič iné čakať. Nádherná výpravná scéna, vynikajúce vizuálne efekty, po čase skutočne príjemný pár a najmä scéna v ktorej Helena Bonham Carter mení tekvicu v rozprávkový koč je proste ikonická. Určite stojí tento počin za váš čas a nielen raz :).

plagát

Hey (2015) 

Tak toto som nezvládla a po 20 minutách stopla. Ochotnícky nepresvedčivé výkony hercov, neskutočne pomalý rozbeh... proste k snímkom "Lola beží o život" alebo "Princezná a bojovník" sa to nedá porovnať ani z rýchlika. Za mňa, strata času....

plagát

22 výstrelov (2010) 

A mňa to celé bavilo. Bez prítomnosti Jeana Reno by to bolo zrejme za 1, ale práve on tomu dodal tú správnu šťavu a ako večerná oddychovka výborné ;-)

plagát

Záhada v květinářství: Utnuto v počátku (2016) (TV film) odpad!

Ajaaaaj, celé zle. Zvládla som to do polovice a aj to len vďaka tomu, že som film mala skôr ako zvukovú kulisu. Herecké výkony hodné zlatej maliny, príšerne nudný dej, iritujúca Brooke ...ale čo filmu nemožno uprieť, na kvetoch sa nešetrilo.

plagát

Logan: Wolverine (2017) 

No ja teda neviem.... Pre mňa to bolo dosť rozpačité a také nejaké nemasné neslané. Chýbala mi gradácia, moment prekvapenia, celé to bolo také unavené a umierajúce ako Wolverine.... a to ho inak môžem a veľmi. :-/