Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Komédia
  • Dokumentárny

Obsahy (3)

Eismayer

Eismayer (2022)

Hlavný seržant Eismayer (Gerhard Liebmann) je známy a obávaný ako najtvrdší výcvikový dôstojník rakúskych ozbrojených síl, nemilosrdný voči regrútom a neochvejný v disciplíne a poriadku. Keď sa však zamiluje do Falaka (Luka Dimic), nového rekrúta, ktorý sa bez ostychu hlási k svojej homosexualite, Eismayerova uzavretá existencia sa otrasie od základov. Pre muža ako Eismayer sa láska k inému mužovi nedá zladiť s chápaním toho, aký by mal byť vzorný vojak. Rozhodne sa chrániť svoj drsný imidž pred všetkým ostatným, alebo dokáže nasledovať svoju skutočnú túžbu? Inšpirované skutočným príbehom.

Anima – Die Kleider meines Vaters

Anima – Die Kleider meines Vaters (2022)

Malá Uli (Uli Decker) sa chce stať pirátkou alebo pápežom, ale v žiadnom prípade nechce zapadnúť do stereotypov rolí v rodnom bavorskom meste. Po otcovej smrti jej matka odovzdá jeho "tajnú" skrinku ako dedičstvo. Jej obsah náhle zmení pohľad Uli na otca, seba, rodinu a spoločnosť, v ktorej vyrastala. Skutočný príbeh o rodinných tajomstvách, rodových otázkach a zmätku lásky, vyrozprávaný ako jazda na horskej dráhe prostredníctvom animovaných a dokumentárnych záberov.

The Most Popular Girls in School

The Most Popular Girls in School (2012) (seriál)

The Most Popular Girls in School je stop-motion animovaný komediálny seriál uverejňovaný na YouTube. Vystupujú v ňom animované Barbie a iné bábiky, ktoré vyobrazujú dianie na fiktívnej strednej škole Overland Park v Kansase. Na škole je už zaužívaný systém a moc má v rukách trojica najpopulárnejších roztlieskavačiek – Mackenzie Zales, Trisha Cappelletti a Brittnay Matthews. To sa ale zmení, keď do školy príde Deandra, nové dievča, ktoré odmieta dodržiavať pravidlá. Príbeh o priateľstve, nepriateľstve, podrazoch a intrigách paroduje život na americkej strednej škole a ani omylom nie je pre deti.

Reklama