Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (6)

plagát

Zyma v ogni (2015) 

Winter on Fire je jedným z najautentickejších a najpriamočiarejších dokumentov, aké som mal možnosť vidieť. Príbeh zobrazuje bez okolkov "zverstvá", akých sa ľudia dopúštali, a neustále dopúšťajú v našej bezprostrednej blízkosti. Ako jeden z mála snímkov ponúka reálne zábery zastrelenia človeka a všetkého, čo sa okolo toho deje. Zábery z tohto filmu zostanú v pamäti mnohým z vás na veľmi dlhú dobu. Odporúčam nájsť si pár minút a pozrieť si toto dokumentárne majstrovské dielo.

plagát

Nezastaviteľný (2013) 

Tento film som si pozrel pravdupovediac z povinnosti, pretože tam hrá Jason.Do 15. minuty filmu som už vedel, o čom celý film bude, kto koho zabije a ako to nakoniec dopadne.Stallonemu sa podarilo vytvoriť úplne nový filmový žáner, ktorý presne zapadá do sobotňajšieho ´´MEGA KINA´´ na markíze o 20:30.Film čoskoro uvidíme v sprievode iných megahitov, takzvaných Segaloviek...

plagát

Špinavý trik (2013) 

´´Fiktivní snímek Špinavý trik´´ je aj skutočný opis filmu.Herecké obsadenie napovedá výbornú dvojhodinovú šou.Po pozretí polovice filmu už budete ľutovať, že ste sa nechali hereckým obsadením oklamať a že ste sa na tento film tešili, tesne po ubehnutí polovice filmu už budete rozmýšľať nad tým, ako lepšie ste mohli stráviť tento čas.Mohli ste si radšej pozrieť vedomostnú súťaž, mohli ste povysávať celý byt a navariť večeru a áno, dokonca ste si radšej mohli zapnúť televízne noviny.Takmer všetky činnosti, ktoré vás napadnú by boli rozumnejšie stráveným časom ako tento film.Po pretrpení 129 minút pochopíte, prečo sa film volá ŠPINAVÝ TRIK.

plagát

Komorník (2013) 

Film, ktorý sa na nič nehrá, nevnucuje sa, nepatrí medzi vysokorozpočtové počiny s tuctom známych mien a rozpočtom väčším ako štátny dlh krajín eurozóny dokopy, ktoré si na druhý deň po ich pozretí človek ani nepamätá.Tento príbeh vo vás niečo zanechá a vryje sa do pamäti nielen vynikajúcim výkonom Foresta Whitakera, ale aj životným príbehom, ktorý opisuje.Je situovaný do doby, kedy sa ľudia tmavšej pleti považovali v Amerike za menejcenných a napriek tomuto hendikepu dokázal žiť usporiadaný život, podľa svojich zásad.Počas neho spoznal všetky významné osobnosti, ktoré v Amerike písali dejiny a stal sa vo vyšších kruhoch uznávaný vďaka svojej pracovitosti a dôslednosti.Tento film rozhodne stojí za niečo vyše dvoch hodín vášho času.

plagát

Sherlock (2010) (seriál) 

Sherlock je v prvom rade filmové spracovanie podľa predlohy Arthura Conana Doylea.Ak niekto očakáva,že seriál bude realistický, bude v ňom hľadať chyby v každej scéne, potom to bude iba strata času.Ak sa necháte unášať dejom, strhne vás a nepustí až do poslednej časti tretej série.Sherlock má svoj alternatívny ´´flow´´ na ktorý si treba zvyknúť, ale po prvom šoku ktorý veľmi rýchlo opadne je to až do poslednej časti gala predstavenie Marka Gatissa a Stevena Moffata.

plagát

Gravitácia (2013) 

Ak sa človek nesústredí na hodnotenia iných, príde do kina a očakáva obrovský filmový zážitok a strhujúci dej, z kina odíde smutný a sklamaný.To je presne môj prípad.Niekto má rád filmy, v ktorých sa nedeje vlastne nič, hlavne že vidia 3D vesmír a Sandru Bullock.Mne to ale nestačí a preto film vnímam ako 90 minútovú nudu, z ktorej sa 30 minút bezcielne lieta po vesmíre, 30 minút bezcielne sedí v raketopláne v ktorom ubúda kyslík a 30 minút kde sa film končí a Sandra vstáva z vody so záberom na jej ešte stále dokonalú postavu.Film hodnotím ako nudu s pár naozaj peknými zábermi(napríklad na Sandrine pozadie 3D), ale film ktorý poskytne za hodinu a pol zopár pekných scén a nič viac vám do života určite veľa nedá.Posuďte sami....