Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor

Posledné recenzie (10)

plagát

Dragonball: Evolúcia (2009) 

Úprimne povedané, tento film som skúšala z humoru .. chcela som vedieť, ako to dokážu urobiť a čo s toho nakoniec vznikne. Nečítala som tú mangu ani nič také, ale tento film bol dosť na smiech. Prepáčte takéto vyjadrenie, ale dôvod prečo som tento film pozerala určite nebol pointa filmu ani nič také. Čakala som síce, že to bude horšie, ale nie je to nič moc.

plagát

Šingeki no kjodžin (2013) (seriál) 

Musím sa priznať, že toto anime ma prekvapilo. Najprv som ho ani nechcela pozerať .. a to vôbec. Nakoniec som s tým predsa len začala a dala anime šancu. Neľutujem to! Dej bol dosť prepracovaný, na konci ešte ostalo napätie a dosť nevysvetlených vecí, takže priam kričí, že MUSÍ pokračovať. Páčili sa mi vysvetlivky, ktoré sa týkali hradieb, obrov a všetkých podobných vecí (pomáha to všetko si predstaviť a vidieť súvis, presný súvis). Grafika anime alebo teda jeho kresba sa mi až tak nepozdávala, ale tak celkovo to nejako ujde. Pravdou ale je, že postavy mali pekne vytvorené povahy, ktoré sa počas deja črtali. Sympatické :) Na záver musím spomenúť, že to bolo miestami riadne dojímavé.

plagát

No.6 (2011) (seriál) 

Dobre .. viem, ako to väčšina hodnotí. Prečo sa dívať na to, aký zmysel to má. Niektoré veci proste nie sú až také jasné. Toto anime zobrazovalo isté rozdieli medzi ľuďmi to je pravda, ale nebolo to len o tom. Nevedomosť, odhalenie pravdy. Čo tak pozrieť sa na to z jednoduchšieho uhlu pohľadu. Chlapec zrazu zistil pravdu o svete a o klamstve ľudí, o ich krutosti. Našiel si odlišného priateľa a zachránil ho. Je lepšie vnímať na tom anime tieto jednoduché pocity a nevŕtať sa v detailoch. Ak sa to vezme z tohto uhlu, tak dej bol úžasný. Pre mňa bolo toto anime fakt niečo, lebo len zriedka sa mi stáva, že anime je zaujímavé až do konca. Toto anime nemalo nejaké prestávky od akcie a nudné diely o ničom. Každá chvíľa v anime mala svoj dôvod. Preto sa mne toto anime páčilo.

Posledné hodnotenia (248)

Reklama