Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor

Obľúbené seriály (4)

Mestečko Twin Peaks

Mestečko Twin Peaks (1990)

Diky Twin Peaks jsem v podstate v beznem zivote nepouzitelna. Rada vysvetluji vsem kolegum v praci ze sovy nejsou cim se zdaji, kdyz po me rodice neco chteji tak na ne kricim ze Laura je mrtva a Klenotovi nikdy neprestanu zazlivat ze nebydlime "tam nekde u kanadskych hranic kde se to natacelo, protoze se mi ten serial libi a kdyz se mi tak desne libi, a navic je to v horach, tak bysme tam prece mohli bydlet, ne?"

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Ted uz ani nevim ktera lama me do tohoto uvrtala. Ale at to byl kdokoliv :"Diky, o diky ti a jsem tvym vecnym sluzebnikem a servilnim prikyvovacem": Paradni fantasy, neco takoveho v bedne po vsech tech zbesilych Potterech a homosexualnich upirech chybelo! Fakt jsem si myslela ze me v serialu nemuze nic prekvapit (jsem nekritickou obdivovatelkou, nejvetsi fanynkou a fanatickou uctivackou TWIN PEAKS), ale musim priznat ze po treti serii (hlavne po Dzejmiho pazoure a rude svatbe) jsem byla zrala na terapii... Jen tak dal!

V plnom nasadení

V plnom nasadení (1998)

Die Cleveren jsou opravdu hodne povedena vec. Pro me asi nejlepsi detektivni serial vubec. Nejlepe se mi libila serie kde Bornovu partacku hrala Esther Schweins, ale v podstate vsechny dily mely velmi nadprumernou uroven. Skvele zahrane, inteligentni & zajimave zapletky. Co vic si fanousek detektivek muze prat? Snad jen skoda ze serial nejel o trochu dyl, kdyz si clovek vzpomene ze vselijake Kobry, Balkove, Misto cinu ci ruzne nemecke mutace "Kriminalek" jedou uz asi sto let a pritom jsou kvalitativne o nekolik trid niz nez Die Cleveren... Jo a muj oblibenec je Dominik Born, nejsympatictejsi a nejcharismatictejsi to detektiv. Sakvis, tak me to naladilo ze dnes si dam asi na DVD repete nejakeho z mych oblibenych dilu....