Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbené filmy (8)

Odplata

Odplata (1999)

Mel v roli skoro zabitého Pottera s prísnym výrazom na tvári a s neodolateľnou túžbou po pomste. A ešte o sedemdesiatich tisíc dolarov.‹ Prečo? Čo sa ma pýtate?! Radšej si ho běžte kúpiť, stiahnuť ilegálne alebo ho zhliadnite online. Vyberte si jednu z variantov a hurá k televízii.Určite sa nebudete nudiť!!!

Rýchlo a zbesilo 5

Rýchlo a zbesilo 5 (2011)

Vin, Paul a Jordana sa opäť vracia spolu s novým členom série Dwayneom Johnsonom. A tiež s režisérom Justinom Linom ktorý režíroval predošlé dva diely (Rýchli a zbesilí a Rýchlo a zbesilo: Tokijská jazda) Rýchli a zbesilí sa mu celkom podaril ale trojka vôbec. Teraz to poriadne rozbehol a vytvoril tento fascinujúcí diel plný naháňačiek, bitiek, áut a hlavne krádeže. Tá scéna s trezorom je neuveriteľná. Chválim Justina za jeho prácu na tomto filmu!!!

Wolverine

Wolverine (2013)

Hugh Jackman v roli Wolverina... klasika. Bohužiaľ tento film je pomerne slabšie oproti X-Men sérii. Napriek tomu nestráca svoju akčnosť, príbeh ako-tak. Filmu chýba štipka niečoho čo by ma donútilo dať tomuto päť hviezdičiek ale jednoducho to tam chýba.

Patriot

Patriot (2000)

Opäť Mel ale tentoraz v roli statočného patriota ktorý bohatým berie a na chudobné s*re. Film veľa prekvapil!!! Čakal som menej, videl som viac.Taký je Mel Gipson s tým sa musíme zmieriť