Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Krimi
  • Komédia
  • Dráma
  • Fantasy

Obľúbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

/1 séria (80%)/ /2 séria (85%) /3 séria (90%)/ /4 séria (100%)/.. uvidíme čo nám prinesú ďalšie série lebo každou ďalšou sériou sa graduje moja spokojnosť s týmto seriálom. Momentálne je u mňa v top trojke. Piata séria je miestami možno trochu komická ale sem-tam i silne emotívna čo je veľké plus oproti predošlým sériám. A tie epické bitky..nečudo že sa premietala v imaxe. /5 séria (120%)/

Gotham

Gotham (2014)

Možno sa nejedná o nič veľké ale nenáročných a stredne náročných (mňa) fanúšikov poteší, Ben McKenzie je sympaťák ktorého som si už obľúbil z iného, nemenovaného seriálu :D Gordona dokáže obstojne zahrať. Ostatné postavy sú fajnové až na Selinu tá tam je už naviac a zbytočná a Alfred je strašne nesympatický. Nečakal som od toho veľa a dostal som pekný pilotný diel ktorý ma bavil od začiatku až dokonca a ako to tu už bolo všade písané, od druhej polovice už boli vyložené prvé karty ! A čo sa týka spracovania a atmosféry Gothamu, proste krása. Takisto aj režisér sa trochu drží i komiksovej predlohy, vid. Jamesonov parťák, čisto ako z komiksu Year One a Earth One, tuším. A tá posledná scéna s pilotu je ako čerešnička na torte :DD PILOT (95%) Druhý diel je parádny :D A to sa ešte bude podľa mňa zlepšovať..S01E07 - Masterpiece !! Ľudia, už nefetujte toľko a zvýšte hodnotenie ! :D Postupne sa seriál začal tak rozvíjať až sa dostal na vrchol kde je už nemožné viac pritlačiť na pílu (dokonca sa mi zapáčil Alfredov charakter a jeho "bloody hell"). A tak to aj pokračuje ďalej. Mám za sebou už poslednú epizódu druhej série a práve som zistil že som sa mýlil. Fish mi to môže tiež potvrdiť, všetko je možné a teraz nenaznačujem jej reborn ale skôr tú širokú paletu záporákov vďaka ktorým si tento seriál svoj názov viac než len zaslúži. 1 séria (100%) 2 séria (130%)

Arrow

Arrow (2012)

Po prvej časti som sa napevno rozhodol že to budem pozerať ale nečakal že to bude až taký nárez !! Druhú polovicu 1. série som zhliadol za zopár dní lebo každou časťou sa to prehlbovalo, stávalo závislosťou a nakoniec posledné dve časti vyvrcholili všetky nejasnosti a celkové rozuzlenie nadupaného príbehu. Po veľkolepom finále prvej série som zvedavý ako to bude pokračovať a bohato mi bude stačiť ak druhá séria dosiahne takéto kvality. Väčšina hercov dobrá, scenár viac než dobrý a akcia a celkový vizuál totálny perfekt pre TV seriál. Človek sa pri tom absolútne nenudí aj keď sa cítim že niekedy pozerám "oc california" mi neprekáža lebo režiséri sa snažia rozvíjať vzťahy medzi postavami aby to malo hlavu a pätu. Veľké plus pre DC fanklub, občas sa tam ocitnú fakt slušní záporáci. V podstate nemám čo vytknúť, je to pekne spracované s komiksovým citom :) Konečne nejaký vydarený komiksový seriál, lebo ja som sa ešte s takouto kvalitou zatiaľ nestretol. 1 séria (100%) ========= Druhá séria už išla inou cestou, ale omnoho lepšou. Finále bolo celkom vydarené ale čím by to malo viac napätia tým lepšie lebo škoda že ho tam bolo nedostatok. Spor medzi Sladeom a Oliverom je na zatiaľ odložený, myslím že v tretej sérii sa neukáže ale až neskôr, ale každopádne to bol jeden veľký epic story a uvidíme čo nám prinesie tretia séria pretože si myslím že seriál zo seba ešte nedal všetko a tvorcovia nám toho ešte len naservírujú. 2 séria (100%) ========= V tretej sérií kvalita upadá a len zopár častí prekvapilo. 3 séria (60%) ======== Ďalšia séria zo začiatku ukazuje trochu menšie zmeny oproti poslednej, ale kvalita je tu vlastne dosť podobná a znovu prekvapí len zopár častí. Jediné čo im tu vyšlo je sympatický záporák v podaní Neala McDonougha a tá zápletka o smrti čo sa ťahala cez celú sériu...takže ľutujem tých, čo museli pretrpieť zvyšok. Tie tri hviezdy sú tu len vďaka kúkatelnej rivalite medzi Arrowom a Darkhom. ALE I TAK Tomuto seriálu nepomôže už ani svätená voda od Constantina. 4 séria (55%) BOL TO FAKT DOBRÝ SERIÁL ! .... Nejaký ten čas už prebehol a znovu som sa vrátil k Arrowovi kde pri 5 sérii sa už veci pomaly začínajú meniť. 6 séria to potvrdzuje a v druhej polovici zasahuje diváka šípom priamo do srdca. Všetko tam funguje ako má je to zaujímavé a nápadité, takto to malo pokračovať po druhej sérii!!! 6 séria 4/5*

Flash

Flash (2014)

Pilotný diel je v pohode, ale to je asi tak všetko, o nič veľké zatiaľ nešlo a ani neohúrilo, asi také 3 postavy sú tu fajn, zbytok postáv som si ani nezapametal, miestami klišoidné, akcia dobrá a prehľadná, pilot bol pre mňa zatiaľ len ukážka seriálu, uvidím ako sa to bude posúvať lebo zatiaľ je to len taký nadpriemer a nesahá na arrowa a gotham. (70%) Druhá časť už trochu nabrala silu, uvidíme čo bude ďalej. Od siedmej epizódy až po vianočnú to nabralo plnú silu a seriál ma úplne zaujal takže mením hodnotenie. (90%) Ostatné časti boli wow ale to finále bolo ten najlepší mind-blown aký len mohol byť. (100%)

Daredevil

Daredevil (2015)

Zo začiatku som nechápal to vysoké hodnotenie. Síce už od prvého dielu som videl že to má niečo do seba, ale tú prepracovanosť som si všimol až neskôr a postupne sa môj obdiv tohto seriálu zvyšoval. Od tých flashbackov som Daredevila začal hltať. Škoda že tak rýchlo skončila prvá séria lebo tak sakramentsky kvalitne spracovaný seriál s dobrou vyváženosťou všeličím a neskutočnou nepredvídateľnosťou som ešte nevidel a to som si myslel, že som už videl všetko po úspechu DC seriálov. Tak realistický seriál v komiksovom kabáte a jeho poctivou atmosférou ťažko inde nájsť. No to finále bolo fakticky unáhlené. (98%)

Falling Skies

Falling Skies (2011)

Druhou časťou prvej série som sa rozhodol že seriál začnem plne sledovať aj vďaka svižnému scenáru a získanou sympatiou hlavného hrdinu spolu s problematickou postavu menom Pope. V prvej sérii sa to veľa nedeje ale skôr vysvetľuje a ešte len spoznávame postapokalistický svet. Samé misie, strieľačky a spoznávania ale aj tak som sa bavil takže 1 séria (80%) """" Druhá séria alebo teda poslednou časťou prvej začína niečo úplne iné. Príbeh. Druhá séria prináša rozhodne krajší vizuál a kamery, áčkovú akciu a citeľné eRko, jednoducho som pocítil väčší rozpočet a to dosť pomohlo... K DOKONALOSTI !! Celá druhá séria je plná zvratov, nenechá vás vydýchnuť, baví pocelý čas, odohráva sa tam hlavný príbeh a zaujímavé príbehy medzi postavami kde máte radi i kladné a záporné postavy. Proste bezchybné a finále druhej série veľmi uspokojivé, vlastne som mal až otvorené ústa. Keďže som tento seriál začal pozerať neskôr túto druhú sériu som zlýzol za zopár dní a tú tretiu zhliadnem ešte skôr pretože ma to neskutočne baví ako v poslednom čase Arrow a Got. 2 séria (100%) """""" Tretia séria ide tou istou cestou ako skončila druhá, chvílu sa to rozbieha ale potom je to už strhujúce..zvraty, zápletky, vyvražďovačky, akcia, stály posun príbehu. Od siedmej epizódy až po finálnu je to neskutočná kvalitka kde je možná až znovupozeratelnosť. Každou novou sériou sa seriál zväčšuje a umocňuje. 3 séria (110%) """"" Štvrtá séria dosahuje viac než niektoré filmové kvality !! Mohol by som ju vychvaľovať do nekonečna, v tejto sérií tvorcovia dosiahli nemožné. Finálna časť je ohromujúca. v tejto sérií funguje všetko ako má na maximum, rozsiahly príbeh a aj emôcie, plus nevidené veci, jednoducho vo svojom žánri a oblasti seriálov a dokonca aj filmov je to to najlepšie s čím som sa mohol stretnúť..tvl a to sa píše rok 2014 ! 4 séria (200% !! ) """""""""""" Piata séria má stále čosi do seba ako aj predošlá ale seriálové finále muselo asi každého sklamať. Akokeby ho ani nenapísali tí istí tvorcovia. 5 séria (95%). FINÁLE (45%)