Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Sci-Fi

Recenzie (202)

plagát

Moderná rodina (2009) (seriál) 

Jeden z najlepších sitcom seriálov čo som kedy videl. Neskutočné ako showrunneri dokázali túto paródiu na život skresliť na vtipnú až za srdce trhajúcu realitu  prerobiť na generačný hej emócie tečte mi seriál, ktorý chcete pri každej večeri..

plagát

Transformers: Monštrá sa prebúdzajú (2023) 

Herci - nula bodov. Ešte sú to aj nesympatické osoby. Hudba - nula bodov. Vizuál - oproti Bayovkam nula bodov. To vážne mohli radšej dokončiť tu trilógiu, by som aj išiel na 3d do kina. Ale toto, no teda 😀, moc nerozumiem o čo ide tvorcom. Ten Mazurekovsky chudáčik Hitman v komentároch pobavil. Určite si pozrite jeho koment, ak vás tiež baví podpriemerný intelekt.

plagát

Vyproštění 2 (2023) 

Trochu sladké a dlho sa to rozbieha, no dobrá žánrovka.

plagát

Medveď na kokse (2023) 

Slušný medvedí slasher 😀.. Nízke hodnotenie pretože ľudia nečítajú čo idú pozerať a hodnotia to bez toho, aby boli cielovka

plagát

Superžena (2022) 

Absolútne fenomenálny bizár art movie nášho beznádejného a svojim spôsobom úbohého bytia.. Počas sledovania som neveril, že je to Slovenská produkcia.

plagát

Kráter (2023) 

Film neplánujem sledovať, ale nedalo mi sa nevyjadriť k tomu, že polka miestnych komentárov je rasizmus zmiešaný s homofobiou. Ako spoločnosť slepo sledujúc demagógov sme na pokraji krachu etiky. Je mi smutno, že takéto indivíduá majú možnosť sa vyjadrovať verejne, kde ľudia hľadajú nejaký relevantný názor, aby si mohli urobiť záver v otázke sledovania daného diela. Edit-tak som si to pozrel a nerozumiem tomu hejtu. Pekný film, aj ukončenie bolo zaujímavé.

plagát

Leon (1994) 

Videné v rozšírenej verzii. Z nich jakého dôvodu sa mi tento film celé roky nechcelo púšťať. A možno som urobil aj dobre. Režisérsky verziu je nutné vidieť, aby vám neušiel celý tón tej zakázanej lásky, ktorý bol vo vykastrovanej verzii skrytý. Port Anka to dala famózne.

plagát

První máj (2023) (TV film) 

Úžasné, pri niektorých záberoch a slovách mi nabiehali zimomriavky. Veľa zaujímavých informácií, ako si autoritátorské ideológie sviatok privlastňovali. Archívne zábery vyvolávajú nostalgiu, hnev, aj radosť. Taký prierez históriou inak.

plagát

Creed III (2023) 

Tak sa musím znova opustiť a už ďalší film tohto patetického príbehu z geta prerušujem bez pauzy na záchod a píšem recenziu už uprostred, pretože sa to ničím ani trošičku neťahá na pôvodný film so Sivetrom. Najlepšie je si pretočiť film na boxerské pasáže, pretože tie sú dobré. A to je tá jediná hviezdička. Inak je to otravné, nudné, nikoku tam neverím, okrem záporaka. Ale to sa dalo čakať. Hrozne nudné pre mňa, vážne hrozné hranie na vážnosť a rodinu.

plagát

Co formuje člověka (2013) (seriál) 

Ľahko pozeratelné aj pre ľudí, ktorí nemajú základné znalosti z našej histórie. V častiach po sebe často opakujú niektoré oblasti a dejové obdobia, ale pekne to do seba zapadá, keďže každá časť sa zaoberá iným javom ľudskej nátury. Myslím, ž by sa to dalo púšťať deťom namiesto dejepisu.