Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Dráma

Obľúbené seriály (10)

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Jednoznačne 5 hviezd za skvelú zábavu. Ani slovenský dabing by neprekonal ten český, ktorý presne zodpovedá štýlu animákov. "Ty jeden mrňavej!!!"

Futurama

Futurama (1999)

Simpsonovcov to síce neprekoná ale rád sa na to pozriem kedykoľvek. Škoda že už ho zrušili, niekedy boli chvíle keď som si myslel že je to naj seriál spomedzi animákov.

Teória veľkého tresku

Teória veľkého tresku (2007)

Na rozdiel od ostatných rodinných sitkomov, nie je na konci časti nijaké ponaučenie ani výlev radosti. Možno je to lepšie ved čo by ste očakávali od vedeckých mladíkov so žiadnou predstavou o normálnom živote. Aspoň zatiaľ.

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Jeden bohatý a úspešný, druhý večný smoliar a tretí dutý ako bambus. Výborne dialógy, vtipné hlášky a gestá. Pohodový sitkom na pozeranie s kamošmi ale aj rodinou.

Priatelia

Priatelia (1994)

Starší no o to zábavnejší sitkom na večer. Večné problémy, starosti a stres hodte za hlavu. Človek si musí občas vypnúť a tento seriál je pre to stvorený.

Frasier

Frasier (1993)

Vtipný starší seriál o dvoch bohatých snobských bratoch a o ich otcovi, ktorý žije inými spôsobmi ako oni dvaja.Dostali ma najmä vtipné dialógy medzi postavami ale aj situácie v ktorých sa ocitli.

Monk

Monk (2002)

Nie je to môj najobľúbenejší seriál ale spomedzi iných detektíviek je tam trochu humoru ktorý sa v podobných seriáloch veľmi nevyskytuje. Až príliš poriadkumilovný bývalý policajt ale s mozgom profesionálne detektíva a jeho asistentka tvoria skvelý tím pátračov po páchateľovi. Vždy sa dá na to skvelo pozrieť.