Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi

Recenzie (29)

plagát

Dobrá znamení (2019) (seriál) 

Škoda tej druhej série.Hneď na začiatku som mal pocit že sa po tých 5 rokoch evidentne niečo pokazilo. Bola to pravda.Záver poslednej časti bol skrátka humus.

plagát

The Last of Us (2023) (seriál) 

Keby neexistovali epizódy 3 a 7, tak by som dal minimálne 4 hviezdičky. Toto celé bolo zbytočné a na silu.A čím viac sa mi to bude na silu podsúvať, tým horšie na to budem reagovať. Ja som chcel pozerať seriál o zombie podľa hry Last of Us, ale popri tom som ako bonus dostal 2 hodiny filmového záznamu pre gejov.Prečo?

plagát

Rampage 2 (2014) 

Keby som mal hodnotiť každý diel samostatne, určite by som nedal 5 hviezdičiek. Keďže trilógiu beriem ako jeden celok, musím dať plný počet. Dôvod neuvediem, pretože návštevu (ideo)polície nepotrebujem.

plagát

V pasti (2018) 

Bird Box > A Quiet Place. Dosť ma to prekvapilo, ale je to tak...

plagát

Autoškola (2019) (seriál) odpad!

Z Kemku je mi fyzicky zle.

plagát

Nevesta na zabitie (2019) 

Už dávno som sa pri filme tak nezabavil.Bizarné.Tak to mám rád.

plagát

Milda (2017) 

dobrý dokument, akurát som čakal že to bude o Jakešovi, nie o zločinoch komunizmu alebo novembri 89. bolo celé obdobie komunizmu a Jakešov život len o týchto dvoch veciach? súhlasím so starým pánom v tom, že ho celý čas niekam tlačili. aj dnešný režim má predsa svoju propagandu, že...

plagát

Česká soda (1998) 

Dnes by za to skončili minimálne s podmienkou.

plagát

Mladý papež (2016) (seriál) 

prvý pápež, ktorý osvietil sám seba.

plagát

Už je tu zas (2015) 

film akoby natočený na objednávku súčasnej nemeckej vlády.z toho podprahového ovplyvňovania a strašenia chudákov nemcov mi je trochu nanič.ale komédia dobrá, bavil som sa.