Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenzie (9)

plagát

Hľadá sa Nemo (2003) 

Už sa neviem dočkať filmu Finding Dory!

plagát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Skvelé bojové sekvencie a úplne the best scéna na horách. V 3D si to užijete. Odporúčam!

plagát

Želvy Ninja (2012) (seriál) 

Zábava a ešte raz zábava. Takéto spracovanie si mladé Ninja korytnačky skutočne zaslúžili. Palec hore!

plagát

Knight Rider (1982) (seriál) 

Kde by som mohol zohnať tento seriál s dabingom? Slovenský dabing nemal chybu. Prečo tento film nekúpila jedna nemenovaná TV zo skvelým dabingom kde Michaela Knighta daboval Ján Galovič? Čo sa stalo s týmto dabingom????

plagát

Stratený svet: Jurský park (1997) 

Chcel by som sa opýtať či ste niekto pamätáte Jurský park 2: Stratený svet v slovenskom dabingu. Pamätám sa ako dieťa som bol v kine a postavu Iana Malcolma daboval Ján Kroner. Ten dabing sa mi páčil a neviem prečo to v žiadnej televízii nedávali s týmto dabingom. Samozrejme najlepší je originál, ale len tak zo zvedavosti by som chcel celkom seriózne vedieť čo sa stalo s tým dabingom. Iba tak kvôli starým časom.

plagát

Smrtonosná pasca: Opäť v akcii (2013) 

Vážení a milí pseudokritici! Nová Smrtonosná pasca neponúka naozaj nič prelomové, ale zato ponúka množstvo kvalitnej akcie. Kameraman bol síce možno trochu viac nervózny ako by sa patrilo, a áno, pár efektov na záver bolo možno nedotiahnutých, ale vonkoncom tu nemožno hovoriť o prepadáku, ako ste tu všetci dychtivo naznačovali. Film je buď dobrý, alebo nie. Smrtonosná pasca 5 je dobrý film. Skutočne hrôzostrašný je iba podtext "Opäť v akcii". Do kina sa ísť určite oplatí, ľudkovia. To nízke hodnotenie je neadekvátne. "Yippee ki yay pseudáci!!!"