Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenzie (28)

plagát

Z hrdze a kosti (2012) 

Tak toto ma fakt dostalo...ziadna psychologicka nuda...ale emocionalne aj audio-vizualne zladeny dar pre vnimavych...

plagát

Špinavé prachy (2014) 

Jednoduche a zaroven zlozite ako zivot.Nepredvidatelne ako sa na dobry film patri.Pekne ponure,no zaroven putave a sympaticke.

plagát

Díra u Hanušovic (2014) 

Naozaj neprirodzeny,strojeny pribeh o akoze skutocnych ludoch,ktorych by ste marne hladali kdkolvek na svete.Otrasny scenar nezachranili ani dobri herci ani dobra kamera.

plagát

Pavilón č. 6 (2009) 

Strasidelne zobrazenie dnesneho Ruska kde zajtra znamena vcera.Ked by tento film zobrazoval len 20% pravdy ,co je dost mozne, bojim sa ze sa sem vratia.Uplne som citil tu atmosferu smutnej krajiny ,ku ktorej sa vodka naozaj hodi ako anestetikum k bezpraviu a beznadeji mysliacich.Herecky vynikajuce,kamera skvela.

plagát

Maelström (2000) 

Kvalitka s peknou reziou od rezisera ,ku ktoremu si urcite dohladam dalsie jeho filmy.Film s dobrym pribehom,co nie je az tak bezne v zaplave atmosfericko a pseudoumeleckych kluboviek.Je tam vsetko ,aj atmosfera a dobra hudba.Odporucam!

plagát

Hasta la vista! (2011) 

Vybony film ,ktory pracuje s klišé temou nestandartnym sposobom.Ani chvlu som sa necitil byt oklamany,ako u inych filmov s touto tematikou.Skutočne hodnotná sonda do života hendikepovanych ludi,ktoru som stravil s usmevom a obohatila ma o dalsi nahlad na zivot ma tomto svete!

plagát

Ex Drummer (2007) 

Tento film som pozeral s otvorenu hubu od zaciatku az do konca.Vobec som netusil co pride dalsiu minutu.Genialne perverzne Audiovizualne dielo fuuu!Vyborna hudba,kamera.Jednoducho totalny naklad perverzie,nasilia,hudby a obrazu.Jeden z najlepsich filmov aky som kedy videl!Na vysledku je citit,ze tvorcovi sa vydarilo vsetko co chcel ukazat!

plagát

Píseň za chudého chlapce (2003) 

Nadcasova kvalita rovnako dobra pre mna ako aj napr. pre moju mamu...Pribeh postaveny na pravde avsak s mierne ciernobielym prifarbenim reality ma napriek tomu uputal a pohltil.

plagát

Za lepší život (2011) 

Film ,ktory stoji za zhliadnutie.Emocionalne, filmarsky a realisticky zvladnuty pribeh zaujme hlbkou aj hereckymi vykonmi.

plagát

Štetka (1991) 

Na film z 90s slusna zaujimava vypoved urcite hodnejsia 54 percent.Je tu podstatne viac precenenyc filmov a tento kusok je pozdvihnuty hereckinym solom od zaciatku do konca+naozaj kvalitny cesky dabing!