Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (16)

plagát

Re-Play (2009) (relácia) 

Tu skrátka nedokážem byť veľmi kritický. Re-play je v našich končinách to najlepšie čo sa pre hráčov mohlo zrodiť. Evidentne ho robia hráči pre hráčov a to je len dobre, pretože to je veľmi cítiť. Moderátori sú dobrí a program takmer každého dielu aktuálny a zábavný. Dúfam, že tu tento program bude ešte pár rokov, pretože ak nie, hráči by stratili ďalšiu vlajkovú loď v TV. PS: Musím vzdať hold stanici Prima Cool, to čo robia je neuveriteľné.

plagát

Terapia láskou (2012) 

Nie som priaznivcom romantických filmov, na druhej strane ich ani nijako neodsudzujem. Asi aj preto som išiel na tento film s čistou hlavou a dostal som toho viac ako som čakal. Herecké výkony boli skvelé (a bol tam De Niro:) a vôbec celkovo to nebolo trápne presladené. Asi za istý čas ani nebudem vedieť o čom to celé bolo, čo si však pamätať budem je to, že som sa dobre bavil.

plagát

Divoký Django (2012) 

Po Bastardoch som si povedal, že Tarantino je síce stále boh ale už nie taký, ako kedysi. Django mi ale spravil chute. Perfektné obsadenie, "ultra-krutý" soundtrack a už dnes kultové scény. Django zabodoval všetkým ako mohol, škoda len toho trochu rozťahanejšieho záveru, no celkovým kvalitám filmu to určite neuberá.

plagát

Bedári (2012) 

Muzikál síce nie je moja šálka kávy ale ak je dobrý, tak mu v hodnotení neuberiem, tu som sa však nesmierne nudil. Zbytočne dlhá stopáž a nezáživný dej, ktorý vytrhuje nad priemer len pár scén. Prostredie je síce pekné, ale nie využité na 100%. Nečakal som veľa, dostal som menej - 2*.

plagát

Hugo a jeho veľký objav (2011) 

I keď k dokonalosti má ďaleko, a úprimne, v pár pasážach som sa celkom nudil, aj tak som bol po skončení filmu nadmieru spokojný. A myslím že spokojný bude asi každý. Či malé dieťa, ktoré nadchnú krásne kulisy a hudba tak aj filmový nadšenec, ktorý v tom vidí najmä poctu tvorcom v začiatkoch filmovej tvorby.

plagát

X-Men: Prvá trieda (2011) 

Jasné, bolo to dosť dobré, ale som smutný z toho že Matthew Vaughn neprekonal sám seba a tak Kick-Ass ostáva stále jeho top akčným filmom. Možno nabudúce...

plagát

Mechanický pomaranč (1971) 

Film tak zvláštny, že ani nejde uveriť tomu, čo film ako médium dokáže ponúknuť. Veľmi ťažký a kontroverzný film. Za to kam až Kubrick dokázal zájsť, a za to aké pocity vo mne vyvolal musím dať jasných 5*.

plagát

Dr. Divnoláska alebo Ako som sa naučil nerobiť si starosti a mať rád bombu (1964) 

Bohužiaľ to nikdy neuvidím v 60-tych rokoch, no ani dnes to veľmi nestráca na svojej aktuálnosti. Bojujúce strany sa síce môžu zmeniť zo dňa na deň ale konflikt tu bude asi vždy a dokedy tu budú vojny, dovtedy tu bude hrozba. Aj cez svoj komediálny kabát má film čo povedať - čistých 5*. PS: Telefónne rozhovory sú bezchybné!

plagát

Votrelec: Vzkriesenie (1997) 

Pár svetlých častí sa našlo, ale inak ťažký priemer, ktorý špeciálne u Votrelca zamrzí.

plagát

Votrelec 2 (1986) 

Je to iné, je to výborné no atmosféra prvého dielu a neviditeľné zlo u mňa vedie viac ako masaker u dvojky. 5* je u tohto filmu jasných a veľkú zásluhu na tom má aj extrémne bad-ass Ripleyová.