Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor
  • Dráma

Obľúbené seriály (4)

Hrozba z temnoty

Hrozba z temnoty (2005)

Pôvodne som nevenoval tomuto seriálu pozornosť, no po vzhliadnutí niekoľkých dielov ma jednoducho dostal. Páči sa mi tá temná atmosféra spojená s rôznymi príšerami/ démonmi ... Herecké duo - dvoch bratov - je super plné humoru, hádok a vzájomná snaha o záchranu sveta pred apokalypsou. Funny moment :D :D - https://www.youtube.com/watch?v=BvfVEm6qkG0

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Seriál venovaný pre kategórie násťročný a viac je jednoducho úžasný. Nie je seriál, ktorý by som pozeral toľké roky a verím, že ma neomrzí ani o pár nasledujúcich rokov neskôr. Človek môže vypnúť a sledovať podarenú americkú rodinku v nižšej strednej "triede". Ale čo ma prekvapuje je, že tvorcovia ešte stále majú o čom robiť. Proste - SUPER - 5*!

Dva a pol chlapa

Dva a pol chlapa (2003)

Obľúbený seriál, ktorý nikdy neomrzí a dá sa naň pozerať stále ( EHM! - teda po 8.sériu, kde bol ešte Charlie). Páčia sa mi hlavne vtipné hlášky, ktorými je tento seriál korunovaný medzi TOP komédie - seriály. No po odchodu Charlieho to ide (podľa môjho názoru) dolu vodou a Ashton nemá ani v najmenšom na herecké výkony Charlieho. Za prvých 8 sérií dávam 5*! ( Tie ďalšie ani nehodnotím - RADŠEJ! )