Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Reality-TV
  • Sci-Fi

Recenzie (17)

plagát

Hellraiser (2022) odpad!

Pozeral som na to a hovorím si, že dám aspoň jednu hviezdu za to, že tam rozpárali tých odporných hnusných buzerantov. Tak nič. Chcelo by to menej odporných postáv a viac sa sústrediť na Cenobitov.

plagát

Metallica: 72 Seasons - Global Premiere (2023) 

Zhrnutie: strata času, škoda peňazí. Kvalita ozvučenia priemerná (Cinemax Žilina). Kvalita videa priemerná. Spracovanie klipov mizerné - to už radšej mohli dať slideshow fotiek. Titulky nepreložené (mne nebolo treba). Nič naživo, žiadne bonusy. To som si mohol pustiť doma. Autor tej čiernobielej vizualizácie si zaslúži ošťatou handrou cez pysk. Asi to bude niečo len pre zapálených core fanúšikov. Ja som len normálny fanúšik. Zbytočnosť v kine. Album OK.

plagát

Člověk bez osudu (2005) odpad!

Odporní herci hrajú odporné postavy. Verím tomu, že na slabšie povahy môže zapôsobiť pátos a snaha o zdramatizovanie, pozornému divákovi ale neújdu nezameniteľné charakteristiky postáv, ktoré presvitajú aj cez donekonečna omieľané nariekanie židov, a to: sebectvo, pokrytectvo, šmelinárstvo, nenásytnosť... Moknúť v noci na daždi, zraniť si nohu, a potom sa ľutovať, že mu je zima a nechať sa nosiť, to je také... židovské. PS: Ani ten chleba so sádlom mu nakoniec nedali, vyžierky :D

plagát

Profesor a šílenec (2019) 

Dobrý deň, pôvodne som chcel len v krátkosti zhrnúť tento film ako "strhujúci konzert, přátelé", ale rád by som zároveň odpovedal aj na iný komentár k filmu; mám doktorát z anglickej a nemeckej literatúry a lingvistiky, osobne prechovávam vášeň ku knihám, kultúre a vzdelávaniu a z tohto filmu som bol nadšený. Teraz už viete, koho napríklad môže takýto film zaujať :)

plagát

Trhlina (2019) odpad!

Tak ten scenár musel napísať totálny chuj :D

plagát

Ad Astra (2019) 

Neskutočné. Tento film je pre mňa v niečom osudový, stretlo sa v ňom toľko zvláštných vecí, že to nemôže byť náhoda. Verím, že čoskoro prídem na to, v čom to všetko je. Z čisto filmového hľadiska som si to však užil rozhodne viac ako kukuricový Interstellar.

plagát

Poslední semestr (2018) 

Ani komédia, ani dráma. Scénár na hranici amatérizmu. 1 hviezda za Deppa, 1 hviezda za potieranie feminizmu v literatúre.

plagát

Dunkirk (2017) 

To teda bola pekne natočená sračka. Z Nemcov zase urobili neschopákov, zatiaľ čo Spitfire si na prázdnu nádrž trikrát obletí celú Európu.