Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Barbar Conan

Barbar Conan (1982)

Pri Pánovi Prsteňov som sa toho bál. Pri novom Barbarovi Conanovi som v to dúfal. Pri Hobbitovi som v to veril. Nikdy sa to však nestalo a nikdy sa nestane, pretože prekonanie tohto filmu ako kultového fantasy príbehu je zdá sa nemožné.

Statočné srdce

Statočné srdce (1995)

Môžem to pozerať znova. Dnes, zajtra, o týždeň, cez víkend aj večer. Sám, so ženou, ako podmaz k domácemu drteniu hier na PC aj niekde na veľkom plátne v amfiteátri. Nádherná hudba, krásna príroda a veľkolepé boje. Teraz už bežná vec, vtedy to bolo niečo. Chýb ako maku a predsa.. jeden z naj filmov aké kedy boli natočené. Freeeedooom!

Krstný otec

Krstný otec (1972)

Nikdy som nechápal prečo je okolo toho taký hype. Prečo to všade citujú a každý chlapácky film to naschvál spomenie aspoň raz. Potom som si prečítal knihu a pochopil. Dokonalé. Filmu sa podarilo podať knihu takmer bezchybne a Brando je tomu koruna. "Bonasera, Bonasera, what have I ever done to make you treat me so disrespectfully?" Moja najobľúbenejšia veta. Je to prvý film čo som si kúpil originál DVD za plnú cenu.

Batman

Batman (1989)

Nová trilógia od Nolana je výborná, toto je neprekonateľné. Najlepší Batman. Hot Nicole. Kultové scény a hlášky. a toto: atmosféra ....ešte raz: a t m o s f é r a

Votrelec

Votrelec (1979)

Mám rád celú sériu a pôvodne bola mojim obľúbencom akčnejšia dvojka. S odstupom času som však zistil že práve tento film si naozaj dokážem vychutnať aj pri opakovanom pozeraní. Všímať si detaily, vidieť ako sa to všetko mohlo tak vyvinúť a dôjsť aj na to kto z nich to najviac pokašľal. Teraz už viem. Keď sa kričí že treba uhnúť, tak treba sakra uhnúť!

Čo robíme v temnotách

Čo robíme v temnotách (2014)

Suverénne najlepší upírsky film a jeden z naj filmov čo som videl vôbec. Dávno som sa pri filme tak nenasmial. Takýto pozitívny šok kedy objavíte film podľa vášho gusta mi snáď spôsobil len Ravenous. Šialené scény zahraté s kamennou tvárou, vtipy čo nie sú vtipné naschvál takým spôsobom že sa z nich popučíte, všetky smiešne klišé, historické kresbičky a do toho zmagorená hudba, to je ono!