Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Obľúbené seriály (8)

Orange Is the New Black

Orange Is the New Black (2013)

Na začiatku má byť Piper za tú dobrú a Alex tú zlú, ale čím viac sa dozvedáme o ich minulosti, tým viac sa potvrdzuje, že všetko na svete je relatívne. Ústredná dvojka s dobre fungujúcou chémiou a celá kopa zaujímavých vedľajších postáv. Neskutočná seriálová jazda.1. séria super, 2. ešte lepšia. V 3. to išlo trochu dolu vodou, 4. to zase o dosť vylepšila. Za víkend zhltnutá 5. je návratom vo veľkom štýle a nech už bude nasledovať čokoľvek, OITNB má už u mňa definitívne 5 *****

Pád

Pád (2013)

Nedávno pozretá 3. séria s finále, že mi pri ňom tuhla krv v žilách, ma donútila pozrieť si znovu aj prvé dve. Jamie Dornan je dokonalý v roli psychopatického, ale zároveň fešného a sympatického sériového vraha. Gillian Anderson roky neuberajú, ale naopak pridávajú na charizme. Po Aktoch X s dabingom zitsťujem, že k tomu prispieva aj jej sexy hlas a celkovo ma tu brala tá britská angličtina. Potešila aj prítomnosť Archie Panjabi v úlohe súdnej lekárky. Veľmi dobre psychologicky prepacovaný detektívny seriál, po ktorom sa mi nie vždy dobre spalo.

Most

Most (2011)

Veľmi zaujímavý a napínavý severský detektívny seriál. Stačilo asi 5 minút, aby ma zaujal, hoci to bolo uprostred epizódy a uprostred série. Na Ságu si asi treba chvíľu zvykať, ale neskôr už jej zvláštnosť beriete ako samozrejmosť a s Martinom tvoria zohratý tím. Má to zvláštnu, ponurú atmosféru, ktorá vás neustále drží v napätí.