Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Obľúbené seriály (10)

Pasadena

Pasadena (2001)

Dana Delany je tu najlepšou postavou zo všetkých. Svojou chladnosťou a schopnosťou predstierať čokoľvek z nej robí klenot tohoto seriálu. Seriál chytí za srdce, ale po čase začne strácať na grádoch, i keď koniec je prekuknuteľný, aj tak človeka prekvapí. Milujem zlé konce, a práve preto jeden z mojich obľúbených seriálov, a Dana Delany jednou z mojich najobľúbenejších seriálových herečiek.

Tudorovci: Sex, moc a intrigy

Tudorovci: Sex, moc a intrigy (2007)

Božský Meyers... pohľad na jeho rozzúrenú tvár ma nechával v nemom úžase. Ináč zbaviť sa ženy, zobrať si druhú, tú tiež vymeniť atď., spôsobom a la Henry VIII. nie je zlý nápad, ale predsa len treba byť kráľom Anglicka. Vždy som sa zaujímal o rod Tudorovcov a som výsostne spokojný, že je to sfilmované na celkom kvalitnej úrovni, i keď zopár faktov im akosi ušlo. Jeden z mojich najobľúbenejších seriálov.

Frasier

Frasier (1993)

Po nociach sedieť pri televízore a sledovať doktora Frasiera, jeho brata a ostatných... Proste skvelá nočná zábava.

Simpsonovci

Simpsonovci (1989)

Originalita, humor, zábava - to sú Simpsonovci. Ešte stále ma pobavia, rozosmejú a privedú k lepšej nálade.

Rodina Addamsovcov

Rodina Addamsovcov (1964)

Jedno leto a markíza. Každé ráno som vstával okolo ôsmej len kvôli Addamsovcom. A tá čiernobiela im proste pasovala.

Cranford

Cranford (2007)

Mám rád históriu a historické filmy. Ale Cranford je niečo iné. Tu nejde o veľdielo o slávnom kráľovi či kráľovnej, o hrdinstve či titanizme. Tu ide o prostý život a problémy s ním spojené. Ide o pohľad na život v tej a tej dobe. Dench je proste skvelá a všeobecne je to zahraté veľmi dobre. Pracne vypracované kulisy, bez akejkoľvek modernej techniky prikrášlený seriál.